Лудият бушмен Тошко язди магаре – смях до сълзи по bTV

Жоро Милков „предлага” брак на Диляна Попова в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Пънкарка язди магаре в Калахари, а „бял бушмен” пее „Облаче ле бяло” тази вечер по bTV

След като преминаха през екстремни задачи в града, сурови условия в саваната и оскъдица в пустинята, тази вече родните звезди ще се изправят пред последните предизвикателства на Калахари и бушмените. Във вторник вечер зрителите на bTV ще станат свидетели на това как участниците изкараха най-студената и ветровита вечер досега в Африка. Прокрадват се дори съмненията, че Николета им „изпраща” тези изпитания.

Напук  на лошото време Милена решава да си боядиса косата, а малко по-късно да се погрижи и за стайлинга на Жоро Милков. В този последен ден от престоя си в Калахари родните звезди получават и следните задачи, които имат за цел да затвърдят културния обмен между двата свята.

В първата задача шестимата участници трябва да измислят песен, етюд или сценка, с които да разкажат някаква „история” в единственото по рода си издание на „Африка търси талант”. Най-възрастните участници, Жоро Тошев и Милена, запознават бушмените с балета и туиста, най-младата двойка – Тошко и Юли омайват местните с Red Hot Chili Peppers, а Жоро Милков и Диляна пресъздават мита за Минотавъра по начин, който кара бушмените да се поинтересуват дали това е предложение за брак или посвещаване в зрялост.

С много смях ще приключи деня за участниците в Африка. Тошко ще има за задача да изкара половин ден като „един от бушмените”, облечен и живеещ като тях. Певецът ще се вдъхнови до такава степен, че дори ще запее с отворено сърце „Облаче ле бяло”. Като бушмен Тошко ще вземе участие и в последната групова мисия – яздене на магаре. Задачата е толкова драматична и забавна, че дори водещите Антон и Яна едва успяват да сдържат сълзите си. Как пънкарка язди магаре и какви жертви дават двата отбора, зрителите ще видят тази вечер от 20.00 часа.

За финал един от участниците ще напусне Африка. Кого ще предизвика Юли на дуел и дали това няма да му изиграе лоша шега, ще успее ли той за трети пореден път да излезе победител и как Диляна „попада” в съня на Юли и ще стане ясно тази вечер от 20.00 часа.

Гледай видео записи от епизода онлайн

 
По темата: