Луна посреща Бойко Борисов – ВИП Брадър 13.10.2015 + видео

Луна се подготвя да посрещне премиера

Кичка отново настрои Съквартирантите срещу себе си

На последните елиминации зрителите гласуваха Моника да напусне завинаги Къщата на VIP Brother. Красавицата избра да даде щита на Ернестина, като по този начин я спасява от предстоящите номинации.

В дейли епизода във вторник вечер ще видим как Луна трескаво се подготвя да посрещне премиера Бойко Борисов. Цялата организация ще е по етикет – баница, трикольор, химн и Съквартиранти, облечени в най-елегантните си дрехи. Ще направи ли премиерът официална визита в най-известната Къща и ще се срещне ли най-накрая с жената, която му поиска ръката, предстои да разберем.

Ще видим и как Кичка отново се оказва в центъра на скандала. Певицата ще поиска за нейната част от седмичния бюджет да бъде поръчана риба. Това ще се окаже поредния удобен случай някои от Съквартирантите да застанат в нападателна позиция към нея. От поръчката на храна, темата отново ще стигне до „Caesars Palace”, а обидената певица ще заяви, че не желае повече да остава в Къщата.

Ще станем свидетели и на поредния скандал с главно действащо лице Луна. Този път срещу нея ще се изправи Джино. Милионерският син ще бъде силно раздразнен от поредния път, в който единствено ексцентричната певица няма да се включи в чистенето на Къщата. Двамата ще си разменят много обидни квалификации, а как ще завърши тази словесна битка, ще стане ясно от 20 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –