Луна предлага брак на Бойко Борисов във ВИП Брадър 07.10.2015 + видео

Луна предлага брак на Бойко Борисов

Съквартирантите гледат кой ги е номинирал на живо

На последните елиминации зрителите гласуваха Деян да напусне завинаги VIP Brother. По време на лайфа станахме свидетели на драматичното изпращане на ММА боеца. Тази вечер ще видим как Моника, която прие раздялата със спортиста много тежко, ще каже нещо, което ще взриви Къщата. Една уж невинна перлика ще изправи моделката срещу Люси и Джино, а сблъсъкът ще бъде най-грандиозният до момента.

В сряда ще се проведат поредните номинации във VIP Brother, които Съквартирантите ще изгледат на живо. През последната седмица Къщата беше огласявана от скандали, в които главните действащи лица бяха Кичка, Иво и Здравко. Колкото повече се увеличава престоят на звездите в Къщата, толкова повече се нагнетяват отношенията вътре. Дали застрашени от изгонване ще са обичайните заподозрени, или в битката за оставане в Къщата ще се включат и нови играчи, предстои да разберем.

Ще станем свидетели на истинска сензация, която може да се случи само в най-гледаното шоу в България. Ще видим предложението за брак, което Луна ще отправи чрез камерите на VIP Brother към Бойко Борисов. Според поп-фолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин, така че какво по-логично от това, те да се съберат в брачен съюз? Планът на Луна не спира дотук. Идеята ѝ е през 2016-та година именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата ѝ за президент на Република България. Дали премиерът ще отговори на предложението, ще разберем от 20 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –

Снимки от епизода –