Лятно турне на Дъ Войс с „Революция Z“ – Бургас, Варна, Стара Загора

Хитовете на „Революция Z” са една от изненадите в The Voice Of Summer Tour

Музикантите ще изпълнят любимите парчета на младите в Стара Загора, Бургас и Варна

Звездите от „Революция Zса една от изненадите в националното лятно турне на The Voice. Те ще се включат в големите концерти с хитовите си парчета – „Аз искам”, „Можеш да бъдеш всичко”, „Миналото в нас”, които оглавиха музикалните класации и се превърнаха в любими на слушателите от цялата страна.

Феновете на Иван Тишев, Джулия Бочева, Иван Иванов, Мона Недева, Никола Стоянов и Христо Михалков ще могат да ги чуят на живо на 7 юли  от 20:00 часа на площада пред Общината в Стара Загора, както и на 14 юли на централния плаж в Бургас.

Веднага след излъчването на премиерния първи епизод от трети сезон на сериала „Революция Z” по bTV Cinema(16 юли от 20:00 часа), групата ще излезе на сцената на The Voice Of Summer Tour от 21:00 часа на Алея първа на южния плаж във Варна.

Междувременно десетки фенове на „Революция Zсе включиха в selfie играта на facebook страницата на bTV Cinema, за да спечелят покана за ексклузивна предпремиерна прожекция на първи епизод от трети сезон на сериала в лятното One More Cinema в София. Срокът за участие е 4 юли.