Лято 2010 с „Алфа радио“: нови предавания и супер DJ партита!

Serge Devant отново идва!

Партирадиото на България – Алфа, обяви част от летните забавления по морето и лятната си програма в ефира

Serge Devant отново ще дойде за парти в България, след като по Великден подлуди хилядната тълпа за рождения ден на Алфа радио. На 22 юли американецът от руски произход ще се вихри на Night Flight Party в суперклуб Xtravaganzza на Рибарския плаж във Варна заедно с DJ Sultan от прочутото ремикс-дуо Sultan&Ned Shepard (атори и на най-популярния ремикс на най-популярното парче на Serge – Addicted).

През лятото на 2010 Алфа радио и клуб Xtravaganzza ще организират всеки месец по едно Night Flight Party, като през юни гости ще са холандците Bjorn Wolf и Stefan K (на 10-и), а през август – Dimas (на 12-и).

Xtravaganzza отваря врати за сезон лято 2010 на 24 май, а на 27-ми там ще е първото лятно Alpha Underground парти.

За партита на Алфа радио това лято идват още Egostereo (24 юни), познати от ефира с авторското MC Groove Radioshow (всеки петък от  18.00ч.) .  На 26 август пък ще дойде и James Solid,  който беше специален гост за 13 години Алфа радио през 2009 г. и чието Body Language радиошоу звучи по партирадиото всяка неделя от 15.00 ч.

От 10 май стартира и лятната програма на партирадиото.

Два часа лаундж музика в микс от алфа-резидент-диджеите Jijo, Emotion и IvoButNot ще разведряват ефира по обед от 12.00 до 14.00 ч. в предаването Alpha Lounge Caffee.

Три нови музикални денс предавания стават част от плейлистата на Алфа радио от май. Това са двучасовото Global Warm Up на британския диджей Judge Jules, което ще се излъчва всяка сряда от 20.00 ч. Французинът Rod Debyser, който също ще се вихри на парти на Алфа радио това лято в клуб Xtravaganzza, ще се настани в програмата в петък от 20.00 ч., а час по–късно ще е и новото шоу на Francesco Diaz.

Страница на Алфа радио в Slusham.com – форум, на живо, анкета и…