Лятото ухае на новия парфюм от Есил Дюран!

Eсил Дюран сбъдна детската си мечта

Една от съкровените детски мечти на Есил Дюран, да бъде певица и да триумфира на сцената отдавна се сбъдна. Но другата, в която сексапилната певица се виждаше като експерт по парфюмите, е на път да стане реалност.

Съвсем скоро изпълнителката ще представи свой оригинален аромат, специално селектиран от нея. Повече от 5 часа Есил Дюран избира съставките, които да я представят в различните й женски превъплъщения. Парфюмът на певицата ще бъде женствен и романтичен, нежен и изискан, но също така агресивен и провокативен. Така Есил Дюран определя същността си и се стреми да предаде този аромат и частица от себе си на всички фенове.

Още една голяма и приятна изненада, освен своя парфюм, подготвя звездата на телевизия “Планета” това лято. Заедно с нейното ухание на музикалния пазар ще се появи и нов самостоятелен албум, с песни от последните години. За представянето на двата проекта Есил Дюран засне и оригинална фотосесия, която представи за първи път в “Звездно”.

Ето какво обяснява Есил Дюран пред камерата на „Планета„:

„Имах едно чудесно предложение преди два месеца от немска фирма – да създам собствен аромат с моето име. Първоначално си помислих, че просто някой се шегува, нещо опитва да направи, не обърнах много сериозно внимание.

След това обажданията зачестиха, започнаха да желаят среща, много ми се видя вече сериозно положението и казах добре, ОК. Поговорихме по отношение на това какво ще бъде, как ще бъде, какви идеи имат. Докато един ден ми се обади и каза: „Идваме с лабораторията у вас. Явно няма да можем да се срещнем толкова лесно. Ако е възможно да те улесним теб, ще дойдем вкъщи с всичките тези есенции“.

В този момент се сетих за една моя детска мечта, бях забравила за нея. Когато майка ми ме питаше, около 5-6 годишна, каква искам да стана, наред с това че исках да бъда певица и непрекъснато го повтарях, след което го забравих, казах, че искам да продавам парфюми. Да работя в парфюмерия, около мен да са гримове, парфюми, аромати. Спомням си, че си играех на парфюмеристка. Беше наистина много приятно, че се сетих за детската си мечта. Много често съм казвала в интервюта, че аз съм от хората, на които им се сбъдват всички детски мечти. Тази е поредната, най-вероятно.

В очакване сме на първата пратка. Парфюмът ще се продава онлайн. Идеята от страна на „Пайнер“ и моя продуцент Митко Димтров беше да пуснем заедно с парфюма и албум. Не съм издавала албум може би около 4-5 години вече. Всички знаем за затрудненията на нашия музикален пазар, така че не смятах за нужно да изнасилвам ситуацията, но когато се появи вече идеята за парфюма, решихме да направим две в едно. Смятам, че е чудесна идея.

Името на парфюма си избирах, разбира се, сама. Беше много интересно подбирането на ароматите. Не беше много лесно, но в крайна сметка успях за 4-5 часа да стигна до моя аромат. Много е трудно да опише човек с думи какъв е ароматът на един парфюм. Основната идея беше, чрез този аромат аз да изразя най-добре себе си, всичко това, което съм аз. Цялата аз! Затова беше много трудно да подбера правилния аромат за мен самата, защото нямах възможност да направя 5-6 аромата, при които ще имам възможност единият да бъде по-агресивен, другият да бъде нощен, трети летен …

Исках да направя с един аромат всичко, което аз усещам в момента. Тръгвайки от името на парфюма „5-ти юли“ – това е моята рождена дата, притеснявах се единствено да не прозвучи нарцистично, това беше единственият проблем. Но се замислих и си казах, че не съм от хората, които са имали някакви пищни тържества за рождения си ден. От съвсем малка някак си стана традиция да минава по-безлично моят рожден ден, защото е през лятото. Общо взето нямаше училище тогава, бяхме всички във ваканция и нямаше с кого да се празнува.

И реших да направя един жест към моя рожден ден. А пък и подарък за всички, които са родени на 5-ти юли, като мен. В същото време решихме, че щом е „5ти юли“ трябва да бъде лек и летен аромат.“

Инфо и снимка: Planeta.TV, интервюто е стенографирано от Signal.bg

Видео с участието на Есил Дюран в „Звездно“

 
По темата: