Любимите ти супергерои – февруари по Cartoon Network!

Не пропускайте своите любими супергерои по Cartoon Network през февруари! Гледайте шест интересни и забавни програми с редица супергерои всеки ден от понеделник, 8-ми февруари до неделя, 14-ти февруари!

Час на излъчване: от 7:45 до10:15 и от 15:30 до18:05

Батман: Дръзки и смели

Батман този път не е сам в своите подвизи! Той се съюзява с много други супергерои и използва силите си, за да възстанови справедливостта. Подвизите му са смели, но и понякога комични!

Фантастичната четворка

Гледайте приключенията на четиримата суперастронавти, които получават невероятни нови сили и способности!

Домът на Фостър за въображаеми приятели

Когато някое дете си измисли приятел, той става истински. Понякога децата се разделят със своите въображаеми приятели. Домът на Фостър за въображаеми приятели е мястото, където всички тези прекрасни същества се събират, за да намерят ново семейство.

Елиът хлапето

Елиът има невероятно въобржание! За него всяка една ежедневна ситуация е весела случка, изпълнена с много приключения. С Елиът приятелската футболна среща се превръща в оспорван финал на световното първенство, а пътят към банята става експедиция до страната на чудовищата.

Роботбой

Роботбой е малък, сладък и високотехнологичен робот, който мечтае да се превърне в истинско момче. Роботбой има способността да превключва на високи обороти и да мобилизира цялата си енергия, за да се сражава с цели армии. Тези негови способности привличат вниманието на  злия гений доктор Камикадзи.

Бен 10: Извънземна сила

Бен Тенисън, вече на 15 години, все още пази своя омнитрикс, който му позволява да се превръща в извънземни герои с различни сили. Изминали са пет години откакто Бен е използвал омнитрикса за последен път. Когато дядо Макс изчезва обаче, Бен трябва пак да стане герой!

НОВИ ЕПИЗОДИ! НОВИ ЕПИЗОДИ! НОВИ ЕПИЗОДИ!

БАКУГАН: БОЙЦИ В ДЕЙСТВИЕ

Гледайте епизоди 27 – 52 всеки ден от 15-и февруари от 10:15, 19:00, и 21:35 ч.

Когато един ден от небето започват да се сипят странни карти, Дан и неговите приятели започват да ги събират. Скоро разбират, че това не е просто игра… Бакуганите идват от друг свят, наречен Вестроя, където злодеят Нага иска да завладее света. Сега децата и Бакуганите трябва да се съюзят, за да спрат тази заплаха!

В новите епизоди бойците в действие ще участват в редица битки, за да спасят Земята от разрушение. Това, което за тях в началото е било само игра, сега се превръща в борба за възстановяването на мира в цялата Вселена!

 
По темата: ,