Любо Ганев със синове, майка и бивша жена в „Търси се“

Търси се: Любо Ганев

Волейболистът Любо Ганев ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…“ тази неделя – 15 декември от 11 часа. По традиция Меги и Нели ще надникнат в най-личния му свят, а зрителите ще видят хората, които са най-важни в живота на волейболната легенда.

Една от вълнуващите срещи за него ще бъде с бившата му съпруга Поли, с която са разделени от доста години. Те обаче и до днес са в прекрасни отношения и дори работят заедно във фирмата на Любо. „Той е много грижовен – дава всичко от себе си за мен и за децата. Тежаха ми много неговите отсъствия и затова се стигна до раздялата. След развода обаче няколко години продължихме да живеем заедно“, разказва Поли.

За грижовността и възхищението към силата на характера на Любо ще разкажат и двамата му синове – Евтим и Любо. Те също работят при баща си, забавляват се заедно и споделят много общи хобита. „Баща ни винаги е бил пример и идол за нас. Често отсъстваше когато бяхме малки, но сега си наваксваме“, споделят момчетата. Големият син на Любо вече е семеен, а малкият е срещнал голямата любов. Двете момичета, снахи на волейболиста, също се трудят в семейната фирма. Те ще разкрият как първоначалният респект към Любо Ганев е преминал в приятелство и близки отношения.

Меги и Нели ще пренесат волейболиста и в родния му град Русе, където ще го срещнат с майка му Елена. „Беше изключително палав като дете. Много тревоги ни е създавал с белите си. Щяха да го изключат от училище. Сега се притеснявам за него, защото живее сам. Той има голямо сърце и без него няма да мога да се справям“, през сълзи споделя майката на спортиста. След една дълга връзка, приключила преди година, дали в момента има нова любов в живота му – Любо Ганев ще разкрие тази неделя в „Търси се“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,