Любо и Рут водят „Къртицата“ 2?

„Къртицата“ се връща напролет

Гласят Любо и Рут за водещи на риалитито

Приключенското риалити „Къртицата“ се завръща на екрана през пролетта, съобщава вестник „Всеки ден“. За втория сезон на шоуто се издадоха неговите продуценти Иван и Андрей, които в разговор с Рут Колева във вторник вечерта по ТВ7 подсказаха, че къщата на „Музикална академия“ ще бъде заменена с базата на „Къртицата“. Най-вероятно обаче водещите този път ще бъдат различни. Сред най-спряганите имена са Любо, който победи в предишното издание на шоуто, и неговата половинка Рут. Двамата се запознаха в първия сезон на предаването. Заради бившия баскетболист Рут абортира бебе от предишното си гадже Калоян Трифонов.

Рут и Любо са доста експлоатирани от Иван и Андрей образи – Колева е ментор на групата на младите звезди в „Музикална академия“, а Любо присъства много често като коментатор, въпреки че няма никакви познания за нотите. Той бе поканен и като водещ на един от последните „Сблъсъци“.

Едни от обсъжданите имена на звезди, които да бъдат поканени за втория сезон на „Къртицата“, са Ванко 1, Валери Божинов, Любо Дилов и дори фолк певецът Константин – Коцето, който прекара една седмица в базата миналата година и страшно му хареса.

Инфо: VsekiDen.com