Любо се променил след смъртта на баща му – „Търси се…“

Любо споделя за голямата любов, семейството и бъдещето в музиката в „Търси се…” – тази събота по bTV

Един от най-популярните млади изпълнители – Любо, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се – тази събота, 9 април, от 11:00 часа по bTV.

Водещите Меги и Нели ще докоснат сърцето на изпълнителя и ще разкрият подробности от личния му живот с помощта на най-близките му хора.

При своята среща с колегата си, Влади АмповГрафа ще предизвика Любо да изтанцува „лунната походка” на Майкъл Джексън.

Една от най-близките му приятелки – Мария Илиева пък ще го провокира в студиото на „Търси се…” да кара колело. Защо е избрала това предизвикателство и как ще се справи Любо, зрителите ще разберат тази събота.

Най-емоционална ще бъде срещата на певеца с неговата майкаПепа. „Любо носи от мен голямата си чувствителност. Вълнува се от всички неща, които се случват около него”, разказва майката. Тя ще признае, че най-трудният му период е смъртта на баща му.

„Той много се промени след загубата на баща си. Пое всичко в свои ръце. Грижи се много за мен и за сестра си, поправя разни неща – нещо, което никога не съм мислила, че той може”, развълнувана ще сподели Пепа и ще признае, че изключително много се гордее, че Любо е неин син.

Вълнуваща ще бъде и срещата на певеца с неговата сестра – Ани, с която са изключително близки.

„Най-много съм се страхувала за него, когато преживя две тежки операции след спукан апандисит. Но той и тогава не губеше чувството си за хумор”, разказва Ани.  Със своето предизвикателство тя ще върне Любо към първата му музикална любов – барабаните. В студиото на „Търси се…” певецът ще демонстрира завидни умения и талант като барабанист.

Снимки: Стоян Гребенаров

 
По темата: