„Любов“ на Тони – видео премиера

Излезе новият клип на поп певицата Тони„Любов“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=F48NQn6GXd8

На 2 декември е премиерата на „Любов“ – новият видеоклип на поп певицата Тони. Видеото към „Любов“ е режисирано и заснето от Павел Пенчев и Евгени Тодоров от „New Generation Arts”. Парчето, което е химн на тазгодишното издание на благотворителната кампания Holiday Heroes, e резултат от съвместната работа между певицата и музикалния продуцент Светльо Къслев.

Клипът към песента е заснет в средата на ноември в студио „White Place Studio“, София. Целият процес отнема на Павел и Евгени от „NGA” по-малко от 24 часа. Самите те са работили по клиповете на някои от най-актуалните артисти от съвременната българска музика, сред които Поли Генова – „Две“, Рафи – „4321“, Богомил – „Спри“, Скандау & Део – „От юни до август“ и др.

Видеото към „Любов“ е стилно и минималистично. За екстравагантната визия на Тони и Светльо са се погрижили стилистката Антония Йорданова – главен дизайнер на една от най-популярните сред ценителите дизайнерски модни къщи у нас – Knapp. Макиажът на поп певицата, от своя страна, бе поверен в ръцете на гримьора Слав Анастасов. Хореографията е дело на балет „Нова“ и двете прекрасни момичета Никол Нинчева и Занг Нгуен – Зани. Любопитна подробност е, че специалните гости във видеото са Нейтън, Кай и Тот – трите хъскита на Радослав Кавалджиев – Роро.

В музикален аспект „Любов“ е първият съвместен проект на Тони и Светльо Къслев. Двамата заедно създават музиката и аранжимента на парчето, което от няколко седмици насам се върти в българския радио ефир. Светльо, в чиято биография откриваме колаборации със Сантра, Лилана и Галя от Каризма, се включва в песента и с ударен рап фийчъринг. Текстът  е дело на Деси Софранова и е посветен на любовта във всичките й форми.

Това е и причината, заради която парчето става химн на коледното издание на благотворителната кампания Holiday Heroes – инициатива, от която Тони е част за втора поредна година и която си е поставила за цел да донесе радост на 5000 семейства в нужда. Те ще получат пакети с хранителни продукти, за да могат да посрещнат достойно тазгодишните празници.

Помогни и ти и стани един от коледните герои!

Дари по сметката от сайта на Holiday Heroes

или чрез SMS „DMS GEROI“ на номер 17 777