„Любов назаем“ – новият невероятен турски сериал по „Нова“!

От 16 февруари (вторник) – 21.00 часа.
Любов назаем
AUTUMN / Son Bahar
Турски сериен филм
Актьори: Еркан Петек Кая, Айча Варлъер, Ахмед Мюмтаз Тайлан, Фадик Севин Атасой, Серай Гьозлер, Севинч Ербулак, Челик Билге
Музика: Кърач
Сценарист: Шебнем Чътак
Режисьор: Нихат Дурак

Всяка есен е като сълза
Сълзи през есента:

Сабиха е красива жена и минава трийсетте. На 18-годишна възраст тя се омъжва за своя любим Мехмет и двамата заедно заминават на работа в Германия. Години наред Мехмет пренася наркотици за една гангстерска групировка. Семейството му е в неведение. След като не доставя една от пратките, Мехмет решава да се скрие от бандата. Тежките години и трудния живот в чужбина водят до решението му да се върне в родната Турция. Докато семейството се подготвя за заминаването, бандитите откриват Мехмет и го убиват пред очите на съпругата му.

След завръщането си в Турция, Сабиха научава истината за съпруга си. От Германия се появява бившата любовница на Мехмет, която й разкрива своята връзка със семейния мъж и факта, че има син от него. Наяве излиза и истината за престъпните действия на Мехмет. Жената твърди, че бандитите са по петите й, оставя сина си на грижите на Сабиха и изчезва.

Галиб е собственик на печатница. Мъж на около 40 години. Започва работа в печатницата още като дете. С припечелените средства и с помощта на шефа си, г-н Ешреф, той успешно завършва образованието си. После се омъжва за дъщерята на своя шеф – Нюрсел. Но Галип е нещастен. Съпругата му е разглезено и претенциозно момиче, което не желае да има дете. След ожесточен спор и тежък конфликт между съпрузите, Галип напуска жена си, но все още не се е развел.

Тези двама души, идващи от два различни свята, се срещат на интервю за работа и така започва една красива и пленителна история.

Виж снимки от сериала:

Lubov_nazaem