Любов под наем еп. 115, 116, 117, 118 онлайн и по bTV – 03, 04, 08, 09.05.2018

Дефне подарява подарък на Йомер, който го прави нещастен, Седа и Синан късат, Нериман слугува на Мине (03-и май)

На сутринта Синан отива в дома на Седа. Пита я защо го отбягва. Тя му отвръща, че не могат да имат връзка, защото пренебрегва детето си и това я изяжда отвътре.

Недмжи благодари на Йомер, че е убедил Хулюси да не ги гонят с Нериман от къщата. След това в къщата на Йомер идват един друд друг Корай, Дефне, Синан и Шукрю. Йомер се чувства щастлив сред любимите си хора.

Седа излива чувствата си на Памир и му казва, че заради Синан е пренебрегнала дъщеря си.

Мине се възползва от амнезията на Нериман и се представя за сестра на Неджми, която е дошла, за да види дали е правилната жена за Неджми. Мине я кара да почисти навсякъде и да приготви храна. Нериман го изпълнява. През това време се прибират Неджми и Корай и заварват Нериман да слугува на Мине.

Дефне решава да направи подарък на Йомер и му купува гном, който според легендата е произвеждал обувки в Ирландия. На вечеря се събират всички роднини на Йомер. Дефне му подарява гнома, а Йомер за малко не припада, тъй като си спомня инцидента случка от живота си, случила се по времето, когато е бил в Италия. Всички започват да се притесняват за състоянието му, а той скрива от тях истината.

Дефне и Йомер попадат в капан в къщата на Дефне, Дефне губи малкия Исо, Нериман започва работа в „Пасионис“ (04-и май)

Близките на Дефне забелязват, че тя отново се държи като влюбена жена, разпитват Нихан дали избранникът й не е Памир. С голямо усилие на волята Нихан премълчава истината.

Йомер кани Дефне на вечеря. Тя заблуждава близките си, че не може да ги придружи на годеж на тяхна роднина, защото е болна. Докато се готви да излезе от дома си, крановете за вода се счупват и тя повиква Йомер, за да ги поправи. Нихан се връща в къщата, за да вземе подарък който е забравила и Дефне моли Йомер да се скрие докато отпрати снаха си. Преди да излезе с Йомер, на Дефне ѝ се налага да се преструва на болна и пред Сердар и Исо.

Нериман си възвръща паметта. Синан предлага да назначат Нериман в „Пасионис“. Неджми и Йомер се съгласяват.

Дефне предлага да вземе племенника си Исо в офиса, защото Нихан има ангажимент, а Айшегюл е разсеяна след заминаването на Джевдет и Тюркян отказва да й повери бебето. Дефне изгубва детето в офиса и заблуждава Нихан, че не може да говори с нея, защото отива на съвещание с Йомер. Двамата откриват детето при Корай, който го снима.

Дефне разкъсва ризата на Йомер и двамата прекарват страстна нощ, Йомер отива при майстор Садри, а Тюркян също се е запътила натам (08-и май)

Дефне изгубва детето в офиса и заблуждава Нихан, че не може да говори с нея, защото отива на съвещание с Йомер. Двамата откриват детето при Корай, който го снима.

Йомер настоява Дефне да съобщи на близките си, че отново са заедно. Двамата решават да посетят дома й, но тя не намира сили да сподели с Тюркян, Сердар и Есра, че пак е щастлива заради мъжа, който я е накарал да страда толкова дълго. Йомер упреква Дефне в липса на решителност, но е принуден да се съобрази с нейната преценка, че моментът за разкритието още не е настъпил.

Памир е потиснат и моли Седа да го откара до апартамента на Синан. Там я оставя със Синан и двамата се помиряват.

Дефне прекарва нощта при Йомер и забелязва безсънието му. Разпитва го за белега му, но той отказва да сподели тревогата си с нея. Йомер я откарва до дома й, а след това се отбива в работилницата на майстор Садри. Исо забелязва колата на Йомер и приближаващата се Тюркян. Той успява да я отпрати, преди да е срещнала Йомер.

Дефне предлага на Синан да отложат преговорите с британска модна компания заради състоянието на Йомер. Йомер обаче твърди, че тя преувеличава проблема с безсънието му.

Нихан моли Дефне да измисли повод да доведе Сердар в заведението им, за да го изненада за годишнината от сватбата им.

Дефне се изплашва заради Йомер, оставя изненадата на Нихан и Сердар и тръгва към дома на любимия си (09-и май)

Нихан моли Дефне да измисли повод да доведе Сердар в заведението им, за да го изненада за годишнината от сватбата им. Дефне не успява да се свърже с Йомер и разтревожена се отправя към дома му. Тя разкрива пред брат си, че Нихан е подготвила вечеря за годишнината им и го моли да отиде сам.

Нихан е засегната, че Дефне е провалила изненадата й.

Дефне открива Йомер в жилището му и го упреква остро, че я е изплашил, като не е отговарял на обажданията й.

Синан кани Седа да му гостува заедно с Лара.

Дефне прекарва нощта с Йомер и бди над него, докато сънува кошмари.

Корай посещава Нихан, за да изведе на разходка сина й Исо, към когото много се е привързал.

Седа решава да замине на почивка със Синан и Лара.

Памир поема изцяло делата на „Стил“.

Преговорите с британската компания преминават успешно, въпреки че Йомер полага голямо усилие, за да се концентрира, подпомаган от Дефне.

Памир кани Нериман на обяд, на излизане от сградата срещат Дефне и Йомер.

Нериман разбира, че Памир е нещастно влюбен в Дефне.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)