Любов под наем еп. 48, 49, 50, 51, 52 от bTV и онлайн – 25, 26, 29, 30, 31.01.2018

Йомер отива при Дефне и понечва да я целуне, Ясемин и Синан измислят план, свързан с Йомер и Дефне (25-и януари)

Ясемин и Синан си стискат ръцете и стартират съвместната си работа по проекта. През това време в кабинета влиза Суде и Синан разбира, че тя работи вече при Ясемин.

Йомер отива при Дефне и я пита дали си играе с него. Дефне му обещава, че много скоро самият той ще отиде на крака до кабинета ѝ.

Йомер отива в офиса си и вижда химикала, оставен му от Дефне, на бюрото и слиза в нейния офис. Понечва да я целуне, но Суде влиза и ги прекъсва.

Мине дава информация за момчето, което Нериман мисли да наеме, за да свали Суде.

Синан и Ясемин започват да мислят план, за да съберат Дефне и Йомер на едно място и да заработят по скиците.

Нериман отива при момчето и то се съгласява да свали Суде срещу пари.

Синан говори с Йомер и му казва да работят в кафенето долу, вместо в кабинетите си. Ясемин предлага същото на Дефне. Двамата се съгласяват.

Дефне и Йомер са кафенето, а Йомер приготвя чая на Дефне. Тя го гледа с възхита. Показва му моделите си, но на Йомер не му харесват. Дефне се разсърдва и си отива.

Момчето, наето от Нериман, задейства плана си и се блъска уж случайно в Суде. Двамата сядат в заведение. Накрая не издържа и ѝ признава, че Нериман го е наела. Суде решава да заблуди майка си и двамата с младежа се смеят нарочно. Тя му иска номера, а Нериман е щастлива, че планът ѝ е сполучил.

Синан и Ясемин се целуват, а след това затварят Йомер и Дефне в апартамента на Синан (26-и януари)

Дениз предупреждава Ясемин, че ако „Шери“ не покаже резултати, тя завинаги ще трябва да напусне модния бизнес. Изнервена от заплахите му, Ясемин обижда Исо и той напуска офиса й огорчен.

Ясемин споделя грешката си със Синан и той я успокоява, че с Исо ще се помирят. Докато я утешава, двамата се целуват, но веднага се отдръпват и решават, че са допуснали грешка под въздействие на силните емоции.

Исо споделя разочарованието си с Дефне, която го съветва да направи компромис с принципите си в името на любовта.

Суде е засегната, че баща й застава на страната на Синан в тяхната раздяла и го предупреждава, че ще се премести при дядо си Хулюси.

Ясемин и Синан установяват, че Йомер и Дефне не са се сработили и решават да ги затворят заедно в апартамента на Синан.

Йомер и Дефне завършват общия проект за колекцията, но той признава, че не може да понесе дистанцираното й отношение към него.

Йомер изпраща Дефне до дома ѝ и я моли да му каже истината, Ясемин иска прошка от Исо (29-и януари)

Йомер и Дефне завършват общия проект за колекцията, но той признава, че не може да понесе дистанцираното й отношение към него. Дефне не събира сили да разкрие истината за сделката си с Нериман. Уверява го, че един ден ще се освободи от страховете си ще го потърси. Моли го да не задава повече въпроси.

Ясемин среща случайно Из заведение и излива пред нея мъката си от раздялата с Исо. Из й признава, че изпитва болка заради това, че е изгубила любовта на Йомер.

Нериман подтиква Еймен да се обади на Суде. Хулюси настоява Нериман да доведе Дефне в дома му, за да научи от нея как се развиват отношенията й с Йомер. Суде разкрива пред Дефне, че майка й е наела Еймен, за да флиртува с нея.

Исо не отговаря на обажданията на Ясемин, но Из я окуражава да прояви упорство. Той изпраща съобщение, че е с приятелите си в кварталния билярден клуб. Из съветва Ясемин да отиде там и я придружава заедно със Синан и Йомер.

Дефне предизвиква Йомер да се състезават на билярд. Нейният отбор побеждава.

Ясемин моли Исо за прошка, но той отвръща, че му е необходимо още време, за да размисли над случилото се.

Корай заключва Дефне и Йомер в кабинета си през нощта и гаси електричеството в сградата, а Ясемин се оказва заключена в кабинета със Синан (30-и януари)

Из забелязва по стените на сградите рисунки с името на Дефне и настоява пред Йомер да вляза в състезание с анонимния художник на графити. Йомер я възпира да рисува на стената, на която е изписано името на Дефне.

Дефне пристига на срещата с Хулюси, Нериман, Неджми и Суде. Нериман предупреждава Дефне, че Неджми не знае, че техният договор още е в сила, а Суде е в неведение, че Хулюси им е дал срок да оженят от Йомер. Дефне моли Хулюси да поговорят насаме.

Суде изказва желанието си да живее при дядо си. Неджми се възпротивява на преместването на дъщеря си и отвежда Дефне, преди да е имала възможност да говори с Хулюси.

Нериман изпраща Корай да открадне телефоните на Дефне и Йомер. Корай заблуждава Дефне, че Йомер е претърпял злополука и Нериман я очаква в неговия офис, за да говори с нея. Дефне открива Йомер в кабинета на Корай, но когато се опитват да излязат, откриват, че вратата е заключена.

Ясемин се озовава в кабинета на Синан, когато електричеството спира. Тъй като и неговата врата е заключена от Корай, Ясемин предлага да запалят свещника, който е оставен на бюрото.

Неджми моли баща си да не приема Суде в имението си. Хулюси се съгласява със сина си.

Преди 10 години…

Синан кани Йомер и Из на 18-ия си рожден ден. Йомер бърза да се прибере у дома, защото майка му е изписана от болницата.

Родителите на Йомер умират, Ясемин носи очила и брекети (31-и януари)

Преди 10 години…

Нериман убеждава Неджми да скрият от Йомер, че майка му Емине се е завърнала, за да умре сред близките си. Неджми и Нериман заблуждават Йомер, че Емине ще се възстанови.

Емине обаче казва истината на сина си и се сбогува с него. Йомер обвинява чичо си и леля си, че са го измамили. Той дочува думите на Хулюси, че баща му Ахмет не е трябвало да се жени за Емине. Йомер забранява на дядо си да посещава дома му.

На тържеството за рождения си ден Синан се запознава с Корай, който е сервитьор в заведението, където празнува. Синан подарява фотоапарата си на Корай. Йомер пристига, за да поднесе подарък на най-добрия си приятел. Из му съобщава, че е подала документите си за обучение в Италия. Йомер я упреква, че заминава без него и е скривала намеренията си продължение на половин година. Разочарован от нея, той напуска заведението.

Дефне и Сердар се преместват в нов квартал с баба си Тюркян. Дефне се запознава с футболиста Исо, който живее в съседство и се сприятелява със Сердар. Тюркян съобщава на внуците си, че майка им няма да пристигне при тях, защото се омъжила отново и е заминала в друг град.

Корай среща Ясемин, която е изоставена от приятеля си, защото носи очила и брекети. Корай го принуждава да й се извини за обидите и я окуражава да промени външността си.

Родителите на Йомер умират. Синан празнува 19-ия си рожден ден в същото заведение. Йомер не идва на тържеството и отказва да се среща с близките си.

Хулюси и Неджми се срещат с майстора обущар Садри и го молят да напътства Йомер.

Исо не успява да прекрати враждата между Дефне и съседката Нихан, в която е влюбен.

Корай получава първата си поръчка като фотограф и напуска работата си в кафенето. Нихан става свидетелка съседки в квартала да нападат Дефне и я защитава. Двете девойки се сприятеляват.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага