Любов под наем от bTV и онлайн – еп. 17, 18, 19, 20, 21 от 07, 08, 11, 12, 13.12.2017

Дефне разказва на Исо за договора си с Нериман. Сердар съобщава на Исо, че иска да купи кафенето му. Исо отговаря, че трябва да размисли. Ясемин се извинява на Исо за необмислени я подарък, който му е поднесла. Той приема извиненията й. Корай е принуден от Йомер да признае, че е снимал Дефне за рекламната кампания на „Пасионис“. Ясемин злорадства, че Корай ще бъде уволнен, но той я заплашва, че ще я издаде за кражбата на обувките. Двамата влизат в конфликт пред Неджми. Нихан довежда майка си Ердам в кафенето, където работи Сердар, за да се запознае с избранника й. Ердам одобрява Сердар за зет. Синан споделя с Неджми симпатиите си към Дефне, но го уверява, че ще я отстъпи на Йомер, ако той изпитва романтични чувства към нея. Йомер възлага на Дефне да му уреди срещи с кандидатки за поста на негова асистентка. Йомер избира Джерен, най-красивата измежду тях, и нарежда на Дефне да я обучи. Дефне й дава погрешни напътствия, но изпитва угризения и се появява в дома на Йомер, за да поправи грешката си. Йомер узнава, че Дефне нарочно е дала неверни указания на Джерен. Нериман посещава Тюркян, за да поиска разрешение да запознае Дефне със свекър си Хулюси.

Ясемин преднамерено обижда Дефне, за да я провокира да изгуби търпение. Разгневена, че споменава родителите й, Дефне я напада. Йомер я възпира и я убеждава да сподели проблемите си с него. Дефне му разказва как е загубила близките си и той я утешава. Йомер уволнява Ясемин. Тя се оплаква на Исо. Той й помага да се успокои и я целува. Ясемин го отблъсква и го моли да я откара в дома й. Исо се съгласява да продаде кафенето си на Сердар. Йомер посещава дома на Дефне, но Тюркян го уведомява, че внучката й е с приятелите си край морето. Йомер я намира в компанията на брат й, Нихан и Исо. Моли я да разговарят насаме и я целува на брега. Синан упреква Йомер, че е прогонил Ясемин, без да се консултира с него. Йомер заявява, че няма никакви колебания в решението, което е взел. Синан и Дефне увещават Йомер да прости на Ясемин. Йомер я възстановява на поста й, след като Ясемин признава, че се е държала грубо с Дефне, и обещава, че няма да повтори грешката си. Дефне се извинява на Ясемин за поведението си. Ясемин е принудена да се разкае за постъпката си пред Дефне, Йомер и Синан.

Синан споделя с Неджми, че възнамерява да разкрие чувствата си пред Дефне. Ясемин укорява Исо, че в конфликта й Дефне ще застане на страната на приятелката си от детинство. Исо я съветва да се откаже от негативните си емоции към околните, да не остане самотна. Неджми разказва на Дефне, че някога Хулюси не е одобрил брака на сина си Ахмет с бедната лекарка Емине и че Йомер обвинява дядо си за гибелта на своите родители. Нериман запознава Дефне със свекър си. За ужас на Нериман и Неджми, Дефне упреква Хулюси, че се опитва да контролира живота на близките си. Хулюси обаче не се засяга от думите й и признава, че е допуснал много грешки. Той одобрява избора на Дефне за съпруга на внука си. С помощта на Есра Сердар прави романтично предложение за брак на Нихан.

Сердар откарва Дефне на уикенда с колегите, организиран от Неджми. Дефне е настанена в една хотелска стая с Дерия. Нериман и Корай решават да пристигнат в хотела, ангажиран от Неджми, за да осуетят опитите на Синан да спечели сърцето на Дефне. Нериман и Корай заемат стария автомобил на братовчед на Мине и напускат Истанбул. Ясемин е подразнена от лекотата, с която Исо се сприятелява със служителите във фирмата, и ревнува от вниманието, което колежките му оказват. Синан не намира подходящ момент да разкрие чувствата си пред Дефне. Тя не успява да се уедини с Йомеп и му написва бележка, която незабелязано оставя в джоба на якето му. По време на разходката с лодки Ясемин пада в езерото. Йомер й дава връхната си дреха, за да не настине. Тя открива посланието на Дефне и решава, че Исо й определя среща. Ясемин и Дефне се срещат на уреченото място и твърдят една пред друга, че са се изгубили в гората. Нериман заблуждава Синан, че дъщеря й Суде е напуснала Турция заради несподелената си любов към него. Ясемин отблъсква ухажването на Исо и заявява, че ще помоли да го изпратят в друг отдел на компанията.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага