Любов под наем от bTV и онлайн – еп. 43, 44, 45, 46, 47 от 18, 19, 22, 23, 24.01.2018

Дефне благодари на Йомер за подаръка и забелязва, че е наранил ръката си. Дефне му изпраща съобщение, в което изказва предположение, че нарочно се е наранил, за да не бъде победен от нея на конкурса. Йомер отвръща, че той ще спечели състезанието.

Синан решава да предложи на Ясемин да обединят усилията си, за да няма губещи в конкурса и да осъществят заедно поръчката за „Улис“. Из и Неджми се съмняват, че Йомер ще приеме плана му. За тяхна изненада Йомер се съгласява.

Нериман и Корай изготвят план да намерят мъж за Суде, за да я разделят със Синан. Синан кани Ясемин на обяд и й предлага да работят заедно за английската поръчка. Ясемин иска време, за да размисли. Синан й дава два часа – след този срок оттегля офертата си.

Дефне изгаря от любопитство да разбере дали Йомер рисува за конкурса, но той не отговаря на въпросите й. Ясемин споделя със служителите си предложението на Синан, но не получава от тях мнения, които да й помогнат да вземе решение.

Ясемин моли Дефне да узнае дали Йомер е в състояние да участва на конкурса. Дефне се съгласява и прониква в кабинета на Йомер, но той се връща и тя не успява да научи дали рисува нови скици.

Ясемин отхвърля предложението на Синан. Ясемин размисля и посещава Синан, за да приеме да се обединят. Синан решава, че тя е предусетила загубата си на състезанието и отказва.

Нериман неочаквано пристига в „Шери“ и Дефне й връчва първата вноска по заема. Нериман не взима парите и настоява Дефне да изпълни условията на договора им.

Корай признава на Нериман, че се е срещал с Ясемин, без да я уведоми. Нериман е огорчена от постъпката му и е разярена на Ясемин.

За да отмъсти на Йомер, Суде занася скиците на „Пасионис“ на Ясемин преди конкурса. Ясемин и Дефне се успокояват, че ще победят в състезанието. Йомер е устроил клопка на Суде – той се досеща, че ще го предаде и нарочно оставил рисунките на Зейнеп на бюрото си.

Йомер се явява на конкурса със свой проект и го печели. Той изпраща до служителите в „Пасионис“ съобщение, че Суде тайно е дала информация на конкурентите им. Неджми и Нериман са възмутени от постъпката на дъщеря си. Синан е разочарована от Суде и прекратява връзката си с нея. Суде е съсипана. Корай я утешава.

Дефне поздравява Йомер за победата. Синан приема поръчка от влиятелния търговец на име Ердем и Йомер го предупреждава, че няма да се справят, защото имат много работа по предстоящата колекция за „Улис“. Синан го успокоява, че могат да привлекат „Шери“ за партньор в изпълнението на поетите ангажименти.

Ясемин окуражава служителите си да не се отчайват от загубата и устройва новогодишно тържество, на което кани и колегите си от „Пасионис“. Ясемин приема предложението на Синан да изработят заедно колекцията за г-н Ердем.

Йомер се съгласява да работи заедно с Дефне и тя е много щастлива, че ще си сътрудничат. За нейно разочарование Йомер изпраща Зейнеп, за да изготвят заедно моделите.

Корай подменя листчетата в коледната томбола и на всички служители се пада да му поднесат подаръци. Измамата е разкрита и се налага отново да се теглят листчета с имена.

Корай се оплаква на Дефне, че не може да измисли подходящ подарък за Йомер и предлага да разменят листчетата, които са изтеглили от томболата. Дефне отказва, но Корай насила й отнема листчето, на което пише неговото собствено име.

Денис пристига на коледното парти на „Шери“ и разпитва Ясемин за Дефне. Ясемин го осведомява че Йомер и Дефне са се разделили и го съветва да не намесва служителката й в интригите си. Денис заявява, че проявява личен интерес към Дефне, който няма нищо общо с Йомер.

Дефне се заключва в кабинета си и не може да отиде на празненството. Денис я издирва в „Шери“ и я освобождава. Дефне се оправдава пред колегите, че не е намерила време, за да купи подарък на Йомер, защото не желае да го поднесе пред всички. Тя го изпраща по Шюкрю. Йомер си припомня щастливите мигове с Дефне.

Нериман укорява Йомер пред Неджми за несправедливото обвинение към дъщеря им. Суде признава пред родителите си, че нарочно е занесла папката със скиците на Ясемин. Суде се извинява на Дефне за постъпката си. Дефне й прощава.

Йомер кани Из да рисуват заедно незаконни рисунки по стените на публични сгради. Неджми отвежда Суде при Йомер, за да изяснят отношенията си, но взаимните нападки помежду им не стихват.

Суде моли Ясемин да я приеме на работа в своята фирма. Ясемин няма доверие на Суде, но Дефне се застъпва за нея. Ясемин склонява да я назначи временно.

Ясемин прави забележка на Синан, че Йомер не се включва в изготвянето на концепцията за Ердем. Йомер кани екипа на „Шери“ на работна среща, но Дефне изпраща сътрудника си, за да му отмъсти, че я е пренебрегнал.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага