Любов под наем от bTV и онлайн – еп. 58, 59, 60, 61, 62 от 08, 09, 12, 13, 14.02.2018

Йомер се съгласява да работи за Транба (08-и февруари)

Синан и Ясемин се сдърпват и се оплакват на Йомер и Дефне.

Синан признава пред Йомер, че Транба е идвал и е предложил Йомер да направи пролетната му колекция, а той ще спаси „Пасионис“, давайки им чек.

Йомер се чуди какво да направи и отива при Дефне. Не споделя обаче с нея за Транба. След това отива при Синан и се съгласява да направи пролетната колекция за врага си, тъй като от „Пасионис“ зависят всички служители и семействата им.

Синан разбира, че Ясемин ще се среща с един от старите клиенти на „Пасионис“ и отива при нея. Разкрещява ѝ се, че веднага е използвала момента на слабост на „Пасионис“ и иска да открадне „Резус“ от тях.

Йомер започва да рисува колекцията. Дефне разбира и му дава кураж, прегръщайки го.

Хулюси иска Суде да го запознае с гаджето си. Суде кани Еймен, който си облича костюм и се представя блестящо пред стария Ипликчи.

Йомер взима парите от Транба и го прецаква с производството, Из признава чувствата си пред Йомер (09-и февруари)

Дениз желае да види скиците на Йомер и той ги отнася в кабинета му. Дениз ги одобрява и му написва чек, за да го унизи.

Исо връчва молбата си за напускане на Ясемин и прекъсва връзката им. Ясемин се среща с ръководителя на „Резус“, който очаква от „Шери“ да направят предложение за обща дейност, но тя го убеждава да даде време на „Пасионис“, за да продължат партньорството си с тях.

Синан преценява грешката си и се извинява на Ясемин. Тя му съобщава, че се е разделила с Исо. Синан признава, че не може да й съчувства, тъй като не я възприема само като приятелка.

Из разкрива пред Йомер, че не може да работи повече в „Пасионис“ заради чувствата, които все още изпитва към него. Двамата се сбогуват.

Дениз разбира от подчинените си, че няма да може да изпълни моделите на Йомер, защото детайлите им могат да се изработят само от майстори, каквито от „Транба“ не могат да открият. Разгневеният Дениз настоява пред Йомер да произведе обувките в цеховете на „Пасионис“ срещу заплащане, но той отказва.

Йомер кани колегите си от фирмата, за да отпразнуват спасяването си от фалит.

Йомер се изкушава да влезе в банята при Дефне след като пийва алкохол, Дефне подготвя романтична вечеря (12-и февруари)

Ясемин поздравява Синан и и той я кани на тържеството. Корай забелязва флирта помежду им и осуетява опита на Синан да изпрати Ясемин до дома й.

Синан и Йомер са поканени на прием в чест на известната дизайнерка Фикрет Гало. Майстор Садри съобщава на Йомер, че работилницата му ще бъде затворена заради нови строителни планове в района и той възнамерява да се пенсионира.

Нериман среща Синан, който е купил обеци за Ясемин и го уведомява, че Суде има нов приятел, тъй като мисли, че накитите са предназначени за нея.

Сердар споделя с Исо тревогата си, че с Нихан още нямат деца. Исо го съветва да не се фокусира върху този проблем. Нихан узнава за напътствията на Исо и го упреква, че осуетява мечтата й да роди деца.

Нериман осведомява Суде, че е срещнала Синан, който е възнамерявал да й подари бижу.

Синан поднася обеците на трогнатата от вниманието му Ясемин. Тя се опитва да откаже Синан да се конкурира с „Шери“ за изработката на обувките за ревюто на Фикрет Гало. Синан не приема.

Йомер и Фикрет Гало се сприятелят и той ѝ помага без да знаят един за друг, Суде казва на Ясемин, че няма да ѝ е приятно, ако излиза със Синан (13-и февруари)

Ясемин се свързва с Едже, за да види моделите на Гало. Синан научава за срещата и се появява в заведението, където тя се състои. Едже го кани на тяхната маса. Ясемин целува Синан, за да му попречи да флиртува с Едже и да получи информация за колекцията на Гало.

Йомер моли Исо да намери помещение за работилница за майстор Садри в неговия квартал. Синан успява да получи скица на един от моделите и я показва на Йомер.

Суде пристига на приема на Фикрет Гало с надеждата да говори със Синан. За нейно разочарование той й предлага всеки да продължи по своя път, тъй като е научил от майка й, че вече има нов приятел. Суде забелязва новите обеци на Ясемин и се досеща, че са от Синан. Огорчена, тя напуска събитието.

Отегчената Фикрет Гало моли Йомер да й помогне да напусне незабелязано тържеството в нейна чест. Двамата успяват да излязат от сградата тайно от гостите. Тя обещава да се отплати за услугата му.

Йомер споделя с Дефне, че издирва девойката със сини коси, която някога го е подтикнала да се помири с майка си преди смъртта й.

Суде разпитва Ясемин какви са отношенията й със Синан. Ясемин иска разрешение от Суде да започне връзка със Синан. Суде заявява, че това няма да й е приятно. Ясемин отбягва ухажването на Синан.

Дефне и Фикрет стават най-добри приятелки и Дефне я кани на вечеря в дома си (14-и февруари)

Фикрет посещава „Пасионис“ и Синан й показва скиците на Йомер. Фикрет не одобрява никой от моделите на Йомер и моли да нарисува нови проекти. Тя се отправя към „Шери“, където я очакват Ясемин и Суде.

Дефне не разпознава Фикрет Гало и се сприятелява с нея. Кани я на гости в дома на баба си. Суде разкрива пред Дефне грешката й, но Фикрет приема поканата за вечеря в дома й. Дефне кани приятелите си Нихан и Исо.

Фикрет, която изпитва носталгия по детството си в Истанбул, остава очарована от вечерта в домашна обстановка.

Йомер обещава на Корай да организира празненство за рождения му ден.

Дефне успокоява Йомер, че тя ще се заеме с подготовката на тържеството.

Фикрет предлага на Йомер да създаде свои модели за тоалети по неговите скици за обувки.

Синан пита направо Ясемин защо го избягва. Тя отговаря, че още не е готова за нова връзка.

Колегите на Корай подготвят видеозапис с поздравления за рождения му ден.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага