Любов под наем от bTV и онлайн – еп. 73, 74, 75, 76, 77 от 01, 02, 05, 06, 07.03.2018

Дефне разкрива пред Йомер, че Фикрет е момичето с феникса (01-и март)

Йомер и Дефне се събуждат на сутринта и флиртуват.

Синан се обажда на Ясемин и ѝ казва, че има планове за тях двамата вечерта. Суде чува разговора им и как Ясемин му казва, че ѝ липсва. След като затваря телефона, Суде казва на Ясемин, че само се забавлява с нея и еднодневка и че някой ден двамата отново ще се съберат.

Дерия се обажда на Корай и му съобщава, че Ясемин го чака на дефилето. Корай е изненадан, че е успяла да наема мястото. Всички разбират, че мястото е наето и се изненадват. Всъщност Суде е успяла да уреди нещата.

Йомер иска отново да бъде с Дефне, но тя му казва, че трябва да отива на работа.

Йомер откарва Дефне до дома ѝ. Нихан я посреща на вратата и иска подробности за прекараната нощ.

Ясемин и Корай не могат да се разберат за цветята, които ще бъдат сложени на дефилето. Двамата не спират да се карат.

Ясемин получава обаждане от адвокатите на Дениз. Тя се оплаква на Суде, че малко по-малко затъват.

Суде отива при Синан и му казва, че довечера го чака на вечеря у тях.

Дефне отива при Исо и му извинява, че го е нагрубила предния ден. Исо ѝ казва, че приятелите са за това – да изслушват и подкрепят. Той я предупреждава, че е време да спре да крие от Йомер относно Фикрет. Дефне му се обажда и му казва, че Фикрет е момичето с феникса.

Йомер и Гало сядат да говорят.

Дефне и Йомер се скарват, Йомер се появява под ръка с Фикрет на дефилето (02-и март)

Суде признава пред майка си, че е организирала вечерята за сватбата на Йомер само за да се срещне със Синан. Нериман я разпитва какво е станало с приятеля й Еймен. Суде я уведомява, че знаят, че тя е наела Еймен, но заявява, че никога не би могла да забрави Синан заради друг мъж.

Дефне разпитва Йомер дали ако не я беше срещнал щеше да се влюби във Фикрет. Йомер не желае да отговори, но накрая признава, че може би би се случило така. Двамата се скарват и Дефне си тръгва от жилището му.

Синан заявява на Йомер, че е допуснал грешка и трябва да умилостиви Дефне, която с право ревнува от Фикрет.

Ясемин се обажда на Синан, но Суде отговаря на телефона и я заблуждава, че той е на гости у тях и играе голф с Неджми. Подозренията на Ясемин се засилват и тя разпитва Синан какви са чувствата му към Суде. Той я уверява, че никога не я е обичал, както обича нея. Ясемин настоява Синан да не приема поканата за вечеря със Суде и родителите й.

Йомер пристига в дома на Дефне и заварва там Селим, когото Тюркян е поканила на закуска. Йомер изпитва силна ревност.

Хулюси посещава Тюркян и й поднася букет. Нериман уведомява Неджми, че Суде отново е увлечена по Синан и го обвинява, че това се е случило, защото й е забранил да се намесва в живота на другите. Неджми се съгласява тя да разреши проблема между Суде и Синан.

Ревюто на Фикрет и Йомер е много успешно. На финала му двамата се появяват заедно под ръка на подиума, а след това репортерите ги обграждат. Дефне се чувства излишна.

Дефне и Йомер са настанени в апартамента за младоженци, Ясемин уволнява Суде и предлага на Синан „Пасионис“ и „Шери“ да се слеят в една фирма (06-и март)

На партито след благотворителното събитие Суде кани Синан на танц, за да подразни Ясемин. Синан отново заявява на Суде, че обича Ясемин, но тя го уверява, че много скоро ще осъзнае грешката си и ще си даде сметка, че чувствата му към нея не са угаснали.

Суде подшушва на един от репортерите, че Йомер и Фикрет ще се женят и той задава пред всички присъстващи въпроса дали общата работа е стъпка към брак. Огорчената Дефне напуска тържеството.

Синан изпраща Йомер и Дефне на конференция на млади дизайнери в Тузла, за да съчетаят работния ангажимент с предварително сватбено пътешествие. Дефне отказва да придружи Йомер, но след това променя решението си. Тя твърди пред Йомер, че Синан я е убедил да замине. Двамата пристигат в Тузла и са настанени в апартамент за младоженци.

Нериман подхвърля на Ясемин, че Синан обича Суде от ученик. Ясемин уволнява Суде от „Шери“. Нериман посещава Синан в офиса му и заявява, че подкрепя връзката му със Суде. Синан обяснява на Нериман, че има връзка с Ясемин и възнамерява да се ожени за нея.

Нериман информира Корай, че Фикрет е техен враг и трябва да провалят евентуален неин флирт с Йомер.

Разгневена, че Ясемин я е освободила от „Шери“, Суде се обръща към Дениз за помощ при отмъщението си.

Ясемин кани Синан на обяд и предлага „Шери“ да се обедини с „Пасионис“. Синан отговаря, че трябва да обмисли тази възможност и да я обсъди с Йомер.

Йомер поднася пръстен на Дефне. Той не е съгласен на партньорство с „Шери“ (07-и март)

Нериман обещава на Суде да й помогне да раздели Ясемин и Синан.

Журналистите продължават да питат Йомер за сватбата му с Фикрет Гало заради слуховете, които са се появили в медиите. Дефне е силно подразнена от въпросите. На среща с потенциални бизнес партньори на „Пасионис“ тя заявява, че ако интересът е провокиран само от сътрудничество на марката с „Гало“, то може да се уреди разговор със самата Фикрет.

Корай обиждай Ясемин пред Синан и двамата влизат във физическа схватка. На Корай му прилошава и Синан го откарва в болница, тъй като решава, че е получил сърдечна криза. Синан се обажда на Йомер и той се завръща в Истанбул с Дефне. Корай се прибира в апартамента си, придружен от всички, които са се обезпокоили за здравето му.

Едже е разочарована, когато узнава, че Синан има връзка с Ясемин и настоява с Фикрет да се върнат в Ню Йорк. Фикрет решава да остане в Турция за известно време.

Йомер не е съгласен „Пасионис“ да приеме „Шери“ за партньор.

Нериман показва на Дефне интервю в списание, в което Фикрет заявява, че отношенията й с Йомер надхвърлят само творческото сътрудничество. Дефне не вижда нищо тревожно в думите й, но Нериман се опитва да й внуши, че пренебрегва опасността Фикрет да й отнеме Йомер.

Йомер поднася на Дефне пръстен, който е принадлежал на майка му.

Нериман посещава Фикрет и я обвинява, че се опитва да съблазни племенника й Йомер. Настоява Фикрет да напусне Истанбул, след като работата й в града вече е приключила. Фикрет заявява че няма да си тръгне и не позволява на никого да се намесва в живота й. Нериман я предупреждава, че ще съжалява, ако се изправи срещу нея.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага