Любовен триъгълник с Виктория Джумпарова в „Къртицата“

Секс с малолетна и любовен триъгълник с лесбийски отенък превземат „екстремното“ риалити „Къртицата“

Истински любовен триъгълник се заформи в „Къртицата“ след влизането на новия участник в популярното риалити – моделката и момиче на късмета от „Следващият, моля!“ Виктория Джумпарова. Манекенката със сложно име влиза с една-единствена цел – отмъщение. Източници на „Всеки ден“ разкриха ексклузивната информация, че Виктория е била цели 4 години гадже на бизнесмена Емил Русев. Между другото той е вътре в Базата с красивата си жена Христина, от която има две деца.

Крепкото им семейно щастие обаче е на път да бъде разбито на хиляди парченца от Виктория, която е твърдо решена да разкрие историята за тяхната афера на жена му. Всичко стартира през далечната 2001 година, когато Виктория е на крехките 15 години. Тогава се запознава с обещаващия и доста красив мъж Емил. Искрата между тях пламва доста силно, бързо и бурно. Двамата започват незаконната си връзка много прикрито и потайно – първо, защото Виктория е била малолетна, и второ, защото Емил скрива от държанката си, че е женен. Любовта им разцъфва в период, когато той е скаран с майката на двете си деца и живее отделно. Завежда младата си любима в Гърция. За да няма проблем с властите, Емил записва Джумпарова като свое дете в паспорта си, за да я пуснат да мине границата.

Там, докато се припичат и правят любов, Русев дава на Виктория годежен пръстен и й обещава, че ще се оженят. Тя е по-щастлива от всякога. Прибират се в България и заживяват заедно, докато една хубава сутрин на вратата се позвънява. Виктория отваря и що да види – Христина. Последната подава ръка на своята съперница и съвсем спокойно се представя: „Здравей, аз съм жена му“. Показва и снимки като доказателства, че дори и брачно свидетелство. Емил бързо си събира багажа и се изнася след чутовен скандал и с двете хубавици. Уплашен, че може да изгуби съпругата си, децата си, а и половината си състояние, официално, за пред Христина, се разделя с Виктория.

Истината обаче е друга – тяхната връзка продължава още 3 години. След като в крайна сметка Емил окончателно скъсва с любовницата си, тя изпада в истерия. Причаква го една вечер пред столичния клуб „Червило“ и го блъска с кола, влачейки го по жълтите павета. В крайна сметка двамата приключват отношенията си.

И докато Емил сега е в Базата заедно с жена си, която вярва, че двамата наистина се обичат, Виктория влиза с идеята за отмъщение. Тя била готова на всичко, за да вгорчи живота на своя бивш любовник, разказват пред „Всеки ден“ от екипа. Самият Емил пък вече се чудел как да скрие тайните на миналото си от жена си.

Преди да влезе, манекенката разкри страшни тайни от живота си с него и заяви, че той е влюбен в нея и я преследва и до днес. “Той ми каза, че тя ме харесва сексуално, казвал ми е, че съм й любимата манекенка. Тези двама души, които си имат деца и си правят суингове в къщата си, нямат морал”, твърди тя за Емил и съпругата му Христина.

Самият Емил Русев обаче нарече Виктория “гнила ябълка” и разказа как тя искала да го прегази с кола, след като се разделили. “Тя ме преследва и иска да развали семейството ми”.

Всеки от тримата разказва различна версия на историята.

Ето изповедта на Виктория Джумпарова:

С Емил Русев се запознахме в края на 2002 година, но връзката ни започна през 2003-а. Бях ученичка, в един момент се почука на вратата, влиза човек и казва – имам колет, дойде с огромна кошница с рози с бележка от анонимен човек, по-късно разбрах, че това е Емил.

Когато се запознахме, той беше на 28 години. Още тогава чувах за Христина. Каза ми, че е бременна, че се е опитала да се самоубие във Франция, че бебето е било загубено. Каза – длъжен съм да отида с нея. Когато замина, го бях отписала тотално. В този месец ми звънеше постоянно, ревеше, тръшкаше се, казваше, че не може да бъде с нея насила. Пътувахме няколко пъти в Гърция. За първи път – когато беше началото на връзката ни. Баща ми му подписа пълномощно, за да мога да пътувам, още нямах 18 години. Баща ми много го хареса, влезе под кожата на всичките ми близки. (Тук Виктория показва пръстен, който любимият Емил й подарил). Свалих го от обувката си, защото не е достойно да седи на пръста ми. Когато бях на 16, той ми предложи брак. Падна на колене, предложи ми брак и считайки, че съм прекалено наивна, ще приема, но казах не. Един ден ми звъни моя приятелка, намерила стария ми адрес и каза, че една жена ме търси. Разбрах, че това е Христина, бившата му. Срещнахме се, поканих я у нас, тя остана да спи вкъщи. В същия момент Емил идва, почва да чука на перваза ми, Христина се скри в гардероба. Когато тя беше вкъщи на гости, каза – много ми е напрегнато, той май има трета жена. Започнахме да го следим двете заедно първо него. По чорапи сме ходили една вечер в гората. Тя после каза – искам да обясниш на моите родители за какво става въпрос, че си му любовница.

Организира среща, на която да дойде Емил, нейните родители, а аз дойдох с баща си. Влизайки в апартамента, Емил ме видя с баща ми и побягна в кухнята. В момента, в който влязохме, той обикаляше около един диван, аз започнах да ги гоня с майка му, казвах – вие сте едни мишки, страхливци, седнете и обяснете за какво става въпрос. Майката казваше – аз не те познавам теб, при положение, че месец преди това дойде при баща ми да му донесе кутия бонбони и уиски, да го потупа по рамото и да му каже – те са страхотна двойка. Емил остана в шок. Христина припадна, започнаха да се викат разни линейки. Майка му продължи да обикаля в кръг заедно с него. Емил не каза абсолютно нищо, дори казаха, че не ме познават и не знаят коя съм. След това ми се обади и каза – ти си самият дявол, как можеш да идваш да ми разваляш семейството. Час по късно ми звънна отново, плачеше, каза ми, че са го накарали насила да се ожени. Аз му казах – ти си психопат за мен и повече никога не ме търси. Това беше денят, в който връзката ни приключи. След това месеци наред той ни преследваше.

Версията на любимият й Емил е коренно различна:

Нещата с тази не могат да приключат с години. Скоро седим на маса с жена ми, пристига тя, вади кутия, от нея – таралежче. Казва: “Това ми напомня много за теб!” Все едно няма никого на масата. Женен си, минали са много години, увлякъл съм се и в един момент те хващат и казват – избирай. Естествено избрах жена си. След това ме блъсна с кола. Пресичам пред “Червило”, засилва се някаква кола и ме блъска. Падам на жълтите павета, колата се връща назад и тръгва да ме сгази. Един приятел ме издърпа на тротоара и ме спаси, но два месеца бях с гипс.

Инфо: Вестник Всеки ден и агенция БЛИЦ

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,