Любовница и бивш съпруг са в Биг Брадър – следват номинации!

Предпоследни елиминации в Big Brother family

Христо – емоционално неуравновесен, Антоний – между две жени…

Утре предстоят предпоследните елиминации в Big Brother family. Зрителите изправят на съд две силни семейства, оцелявали номинации след номинации, оплетени в любовни триъгълници, тайни и горчиви истини. Едно от тях със сигурност ще си тръгне, а другото ще запази шанса си за победа.

На традиционния съдебен процес в Big Brother Live ще бъдат поставени въпросите има ли място в семеен риалити формат любовният триъгълник Антоний, Цанка и Калина, какво крият Христо и Корнелия, както и защо реагираха така буйно на появата на бившия съпруг на Корнелия – Петър.

Номинираните ще излязат на сцената заедно с неканените си гости – Калина и Петър. На кого симпатизират зрителите и кой заслужава да се бори за наградата от 200 000 лева, кола и апартамент – Генчеви или Трифонови? Това ще разберем утре в 20:00 ч в Big Brother Live.

Какво се случва с номинираните семейства?

Малко преди големият финал, Big Brother изправи двете номинирани семейства пред сериозно изпитание. Вече трети ден двойките живеят под един покрив с настояща любовница и призрак от миналото – бивш съпруг и приятел.

Христо – неуравновесен

Влизането на бившия съпруг на Корнелия срина достойнството на болезнено горделивия Ицо. Появата на Петър помориеца прие като подигравка със семейството му.

–     Това е моето фемили. Той няма място тук.– гневи се Ицо.

Защо предишният брак на домакинята е тема табу? Какво всъщност крие патриархалното семейство и каква е мистерията около делото за бащинство?

Петър сподели пред съквартирантите, че притежава акт за раждане на Десислава Петрова Петрова. Христо или Петър е истинският баща на Деси? Това ли е причината поморийците да пазят в ревностна тайна бившия съпруг на Корнелия?

Антоний – между две жени

Цанка се върна по-красива от всякога и завари в къщата на Big Brother family не кой да е, а любовницата на мъжа си – Калина. Цура не пожела да чуе обясненията на танцьорката, а само решението на Антоний коя от двете избира занапред.

Какво решение ще вземе поставеният пред ултиматум Тони, братът на сестрите Бакалови? Ще освободили съпругата си от тежестта на тъгата и изневярата? Отговорите на тези въпроси ще разберем утре на живо, когато Антоний ще трябва да застане с вдигната глава зад постъпките си.

 
По темата: