Любовница влиза в семейната къща на Биг Брадър

Сплотени, семейни номинации… и една любовница:

любовницата на Антоний влиза в къщата на Big Brother family

Тази вечер съквартирантите ще номинират за изгонване от къщата на Big Brother family, не отделни участници, а цели семейства. Остават броени дни до финала, а тази вечер ще разберем по какъв начин ще номинират съквартирантите. Дали ще насочат номинационните си точки към конкурентните силни играчи, към неприятелите в къщата или пък към досегашните си приятели?

В къщата има шест семейства, като само четири от тях ще бъдат финалисти. Силите между старите и новите семейства са по равно – три на три. На крачка от победата, приятелствата в къщата остават на заден план и всичко става стратегия за спечелване на голямата награда от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в центъра на София.

Колоритните Анжелика и Радо, младоженците Динко и Магдалена, последно изгонените Давид и Елеонора, музикантите Боби и Пачо, както и импулсивният Цветелин ще бъдат в студиото на Big Brother Live и ще задават на живо провокативни въпроси към номинираните двойки.

Едно или няколко от номинираните семейства ще бъдат спасени още тази вечер. Затова бившите съквартиранти от семейния сезон ще дадат своята подкрепа на фаворитите си, като призоват зрителите за тяхното спасение.

Тази вечер любовницата на Антоний, Калина, ще влезе в къщата на Big Brother family.

Каква ще бъде изненадата и реакцията на семейство Генчеви при появата на танцьорката? В понеделник Карла заяви готовността си да се извини лично на Цанка – жената, чиито съпруг танцьорката обича греховно. Ще приеме ли Цура нейните извинения? Това ще разберем четвъртък вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

 
По темата: ,