Любят бензинджийката Райна в „Кажи й, че съм ти сестра“ /+видео/

Гледай видеоклипа онлайн

На 10 май Райна представи новия си хит по Planeta HD„Кажи й, че съм ти сестра“. Това е „резервният вариант“ за хит на Райна, след като Андреа „отмъкна“ част от текста на друго парче, което подготвяше.

Дали е за добро или зло – преценете вие! В мрежата вече се прокрадват мнения, че римата в припева на „Кажи й, че съм ти сестра“ малко куца. Не са спестени и коментари за стайлинга на Райна. Действително, има една визия със странна блузка с кръст, която бие на очи – дано не евтинее.

Режисьор на клипа е Николай Скерлев, музиката и аранжиментът са на Светослав Лобошки, а текстът е на Мариета Ангелова.

„Песента е много комерс, нещо от което винаги съм бягала. Но реших този път да експериментирам с малко по-различно звучене и с текст, и представяне във видеото. Така че ще видите една малко по-различна Райна. Сега ще съм лоша! Песента е много закачлива и не носи никакви послания, към когото и да било. Не съм имала такива песни и след раздялата ми с Коце, не знам защо, медиите ни приписваха някакви емоции и преживявания“ – казва Райна, цитирана от Signal.bg.

„Текстът се отнася за онези мъже, които не могат да дават смислени обяснения, когато бъдат хванати в крачка – и това е едно от тъпите оправдания, с които излизат“, каза още Райна пред Novfolk.BG

Като допълнителен минус на клипа може да се изтъкне, че оправданието „Кажи й, че съм ти сестра“ въобще не пасва на представения сюжет, в който главните герои са засечени да се целуват.

Фенове по форумите упрекват Райна, че пее фалшиво, а някои дори си позволяват да я пращат на уроци по пеене. Изводът сякаш е – човек трябва да прави нещо със сърцето си, за да му се получи!

Райна – „Кажи й, че съм ти сестра“ (текст)

Неловка ситуация, онази с мене те видя,
не можеш да се видиш как пребледня!
Започва интересното, виновно гледаш стреснато,
а уж си обигран в тия неща!

Кажи и, че съм ти сестра,
лъжи я, няма да те спра,
дано не те усети,
как на мене цял ухаеш ти!
Кажи й, че съм ти сестра,
но после няма да се спра,
дали ще ти хареса,
как пред тебе с друг любов въртя!

Целуваш нея, гледаш мен,
кажи ми има ли проблем,
че друг изтри червилото ми съвсем!
Не е наивна тази с теб, каква съм ти досеща се,
не ти е никак лесно да си с две!

Кажи и, че съм ти сестра,
лъжи я, няма да те спра,
дано не те усети,
как на мене цял ухаеш ти!
Кажи й, че съм ти сестра,
ще ти го върна за това,
дали ще ти хареса,
как пред тебе с друг любов въртя!

 
По темата: