Люси Дяковска и Камелия – любов в минало време

Люси Дяковска не живее с приятелката си Камелия Веселинова и раздялата им е факт от пролетта.

Двете обаче предпочитат да не обсъждат това публично и досега са знаели само най-близките им.

„В момента тя минава през най-трудния си период и знам, че ще се справи, знам, че ще премине успешно през него. Хората отстрани никога не могат да разберат какво се случва с нея, защото тя винаги слага усмивка на лицето си.“ Това каза за Дяковска Биляна, която е съпруга на брат й Александър, в „Търси се“ по Би Ти Ви в неделя. Двете са много близки и когато певицата има проблеми най-много споделя със снаха си.

В токшоуто Дяковска нито веднъж не спомена името на Камелия, но плака много пред тв водещите Нели Хаджийска и Меди Димчева.

Преди 3 години двете се срещат за първи път. Запознават се в столичен ресторант, в който Веселинова е салонен управител, а Дяковска се появява с група фенове, току-що приключила снимките на „Аз обичам България“ – състезанието по Нова тв. След няколко дни Камелия намира телефонния номер на певицата и двете се уговарят да излязат на вечеря. Тогава започва романтичната им връзка.

Двете живяха заедно в Берлин, а след участието им във „ВИП Брадър 4“ се преместиха в София. Сега Дяковска се занимава с нов бизнес – има две заведения.

Дългогодишната й партньорка Камелия окончателно се е изнесла от семейното гнездо, пише „Монитор”. Любимата на червенокосата певица, която придоби популярност само и единствено заради връзката си с Люси, е избягала при нова тръпка – дъщерята на Йорданка Христова. Изневярата разбила сърцето на Дяковска.

„Разделих се с любовта. Тежко е. Това е нещото, с което в момента се боря”, не скри мъката си в „Търси се” Люси. Освен в дома си Дяковка се грижеше за Камелия и в професионален план, като постоянно й намираше с какво да запълва дните си. Без да предполага, че половинката й ще я предаде заради друга жена, червенокосата изпълнителка даже планираше двете да си осиновят дете.

„Когато се роди племенникът ми Крис, в мен се събуди майчински инстинкт. Вярвам, че ще бъда отговорна и като майка, и като баща. Знам, че аз няма да имам съпруг или мъж под класическата формула, но мечтая да стана майка”, разкри плановете си Дяковска. Цялото й семейство вече я притиска за наследник. „Имам чувството, че всички са се наговорили и постоянно ми подмятат за дете. Семейството ми досега никога не е повдигало тази тема. При някои жени щъркелът идва на 20 години, при други по-късно. Вярвам, че и този момент ще настъпи за мен”, категорична е певицата.

Инфо: Вестник 24 часа и агенция ПИК