Люси и Андреас – „Ще съм до теб“ – видео премиера от Фен ТВ

Андреас пада от сграда заради Люси

 Двамата пеят за любов в първата си дуетна песен

Люси и Андреас представиха в ефира на Фен ТВ дуетната си песен „Ще съм до теб“.

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=w4IPj1-FYmQ

Първият съвместен проект на изпълнителите на „Ара мюзик” е специален подарък за всички влюбени в навечерието на 14 февруари, както и за хилядите фенове, които очакваха с нетърпение песента. В нея двамата възпяват истинската и вечна любов. Видеото към „Ще съм до теб“ пресъздава любовта без граници, любовта въпреки всичко и „дори през Страшния съд ще съм до теб“, както пеят двамата влюбени.

Люси и Андреас са дует не само на музикалната сцена, но и в живота:

„За нас този дует е много важен. Това е най-личният ни проект, който сме правили до сега. В песента се пее за любов. А ние не крием, че между нас тя съществува!“, признаха Люси и Андреас.

Режисьорът Йордан Петков изпълнява успешно желанието клипът им да бъде много различен, символичен и уникален за българския ефир. Мисията е изпълнена успешно! Специално за клипа той прави анимация със специални ефекти по метод на холивудското кино. Люси и Андреас са от двете страни на огледало, което чупят, за да бъдат заедно. Скачането срещу огледалото и когато Андреас пада от сграда, заради любимата си Люси, са част от специалните моменти.

Двамата изпълнители са известни не само на българската публика, но и на гръцката. Освен с поп-фолк хитовете си, те са популярни и с изпълненията на живо в гръцки заведения. Всички гръцки и кипърски студенти са големи почитатели на Люси и Андреас. Точно заради това, специално за гръцката и кипърска публика в песента е включен и припев на гръцки език.

„През годините постоянно ни питаха кога ще направим дует. Песента е планувана от много време. След като подписахме с музикална компания „Ара мюзик“, заедно решихме да стартираме в ефира на Фен ТВ с точно този дует. Благодарим на г-н Виктор Касъмов за доверието!“, разказват Люси и Андреас.

Докъде стига тяхната любов и през какви перипети минава, вижте във видеото.

 
По темата: ,