Люси и Фънки от Музикална академия зяпат голи танцьорки

Модерен балет разгорещи Музикална академия

Гледай видео запис онлайн

Babylon show с шеметно участие на песента на Кичка Бодурова

Красавиците от Babylon show раздвижиха кръвта на зрителите в последното издание на Музикална академия по TV7. Те разкършиха предизвикателните си тела на песента на Кичка Бодурова „Карнавал“. В социалните мрежи се появиха коментари, че точно такъв пърформанс е бил необходим на шоуто, за да засили зрителския интерес към себе си.

Фънки  шеговито коментира, че не е чул нищо от песента, защото е бил зает да гледа  сексапилните момичета – танцьорки.  Дори единствената дама в журито Люси Дяковска, каза, че ще й се карат вкъщи, защото е слушала много разсеяно, но гледала много внимателно пищното шоу.

Дългокраките изкушения от Babylon show излязоха на сцената в зашеметяващо предизвикателни костюми и танцуваха през цялото време на представянето на естрадната прима Кичка Бодурова. Хореографията и сценичното поведение изцяло допълваха сюжетно песента „Карнавал“ и спомогнаха за доброто представяне на звездата в шоуто.

Това далеч не е първата изява на момичетата от Babylon show. Модерната формация съществува от близо три години, а мениджър на красавиците е Марияна Руменова. Тя организира участия на балета в най-престижните клубове в България, с дефилета пред отбрана публика в луксозна обстановка.

Г-ца Руменова не крие, че интересът към Babylon show е огромен, с непрекъснати предложения за участия. „Не приемаме всички оферти“, казва тя. „Искаме да поддържаме имиджа си на естетично шоу и за целта не можем да представяме програмата си във всяко заведение. Имаме стил, който изисква само най-добра обстановка.“.