Мадона в 100%-ов блясък – чуй новия тотален хит REVOLVER

Madonna – Revolver (One Love Remix) vs. David Guetta

След грандиозния успех на сборния албум Celebration и едноименния му първи сингъл, Madonna ни изненадва със съвсем ново парче, озаглавено „Revolver”.

За пореден път Кралицата на попа демонстрира ултрамодерен стил и показва, че винаги е била в крак с времето.

Песента „Revolver” е звукова смесица между клубна, р`н`б и електронна музика. Към това е прибавен и запомнящ се рефрен и перфектно звучене, получено в резултат на съвместната работа между Madonna и продуцента Frank E, който от своя страна вече е доказал уменията си заедно с Toni Braxton и Flo Rida.

За Revolver (One Love Remix) огромен принос има най-търсеният и продуктивен в момента DJ – David Guetta, чиeто съвместно парче с Kelly Rowland бе номинирано за най-добра песен на наградите на MTV. Като гост звезда в „Revolver” участва хип-хоп звездата Lil Wayne.

Албумът Celebration, като всеки друг музикален проект на Madonna, предизвика фурор след появата си на музикалния пазар. Пълната му версия, включваща две CD-та, съдържа 34 останали в историята хита на иконата и две нови парчета – първия сингъл „Celebration” и най-новият „Revolver”. Почти по едно и също време на пазара се появи и колекцията от две DVD-та, обединяващи 47 видеоклипа, 18 от които са неразпространявани досега и 27, които за първи път биват включени в компилация.

Албумът Celebration е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Виж MADONNA – REVOLVER:

 
По темата: ,