Магда роди Никол – ще липсва ли дълго от сцената?

“Имаме си бебче”, сподели на 11 януари развълнуваната Магда пред Planeta.TV.

Певицата и нейният любим мъж Влади станаха родители на момиченце, което кръстиха Никол. Магда побърза да сподели радостната вест и със своите почитатели в социалната мрежа:

“Днес, на 11.01.2018 год. в 12:06 ч. в САГБАЛ “Света София”, проплака за първи път нашата първа рожба – Никол. Щастието, което изпитваме, е огромно и неописуемо. Нека ни бъде жива и здрава! Да бъде благословена! Хиляди благодарности към екипа на д-р Мажена Панова за професионализма и прекрасното отношение!”

Магда и Влади ни поднасят първи ексклузивни кадри от съвместна фотосесия, която реализираха броени дни преди раждането на Никол.

Изпълнителката на „Неотразимата“ почти до последно не знаеше какъв е полът на бебето, но с Влади се надяваха то да е момче. Певицата се допита до астролог за датата на раждане, след като подобно предсказание е предвидило забременяването й през април. Малко преди да роди, тя даде заявка, че няма да отсъства дълго от музикалната сцена, тъй като двете бъдещи баби вече са обещали да помагат в грижата за бебчето.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят на Магда и Влади появата на Никол с пожелание за здраве, хармония и много незабравими моменти заедно!

Инфо: Planeta.TV и агенция Монитор