Маги Халваджиян и Веселин Маринов като деца – снимки

Лицата на „Големите надежди“ с детски снимки във фейсбук

Маги Халваджиян на 4 години, Дивна като каубойка и Драго Симеонов със зъб по-малко са част от новите профилни снимки на екипа на предаването

Маги Халваджиян като 4-годишен малчуган, Драго Симеонов – като Супермен, Дивна като малка каубойка, Любо Киров на третия си рожден ден и Веселин Маринов като 4-годишен джентълмен.

Така изглеждат лицата на шоуто „Големите надежди” в социалната мрежа Facebook. Четири дни преди старта на предаването на 12 март, жури, водещ и продуцент смениха профилните си снимки с кадри от детските години, в очакване да се срещнат с най-талантливите деца на България.

На 4 години Маги Халваджиян бил страстен почитател на детската градина. Именно там отбелязва и своя четвърти рожден ден – с торта и голяма кукла до себе си. „Това беше любимото ми място. С голяма мъка си тръгвах от там в края на деня – явно от малък съм бил доста социален”, с усмивка разказва историята на снимката продуцентът на шоуто.

В профила на Драго Симеонов пък се смее Супермен – така изглежда водещият на 6 години, облечен в тениска на известния герой, с любимите си сини тиранти и един зъб по-малко. „През онова лято се научих да плувам, но по-важното – разбрах какво точно представляват супер героите. Вече не мога да плувам, но другото не съм го забравил“,  припомня си Драго.

Черно-бял студиен кадър от третия рожден ден на Любо Киров замени актуалната му профилна снимка във Фейсбук. На нея малкият изпълнител е пременен с мини гащеризон и тържествено е застанал до празнична торта.

По случай 8-ми март, снимката на четиригодишния Веселин Маринов е поздрав за любимата му майка, за която и до днес споделя, че е най-добрият човек, когото познава, и че е благодарен за възпитанието, което му е дала.

Каубойска снимка от не толкова далечното си детство сложи в социалната мрежа Дивна. Спомня си, че кадърът е направен по време на празнество в детската градина и сред множеството момичешки тоалети само нейният бил като за момченце. „Много се ядосвах заради това, но сега като погледна снимката си казвам – добре, че не съм била облечена като останалите… този костюм е по-добър!“, признава порасналото дете-чудо.

Готови ли са лицата на предаването за първата си среща с големите надежди и готови ли са малките таланти за появата си на голямата сцена? Ще разберем на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Дотогава, всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди”, могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363.