Маги от „Къде е Маги?“ пуска Фейсбук профил /+линк/

Маги Табакова разкрива тайните в сериалаКъде е Маги?“ в социалната мрежа Facebook

Интернет пространството с основна роля за изчезването на тинейджърката

Животът на всеки тинейджър днес е тясно свързан с интернет и социалните мрежи. Какво правят те там остава до голяма степен загадка за техните родители. А отговорите не всеки иска да чуе.

Подобно нещо се случва и в сериала на bTV „Къде е Маги?“, чийто първи епизод ще се излъчи в понеделник, 10 септември от 20.00 часа. От интернет започва историята на едно 17-годишно момиче, което търси себе си и отговори на стотици въпроси, свързани със семейството, приятелите, живота, любовта и секса. Тази част от историята в сериала ще накара много родители да се замислят дали са наясно какво правят децата им, когато седят пред компютъра, с кого и на какви теми общуват в социалните мрежи, какви мисли минават през главите им и как прекарват свободното си време.

Докато се разплита загадката в Къде е Маги?“, героинята около чиято съдба се върти историята ще разкрива на зрителите както своите чувства, така и грижливо пазените тайни на своето голямо семейство. Тези „срещи“ съвсем естествено ще бъдат в социалната мрежа, където всеки ще има достъп до тях. Страницата на Маги Табакова във Facebook е активна, а какво има да сподели тинейджърката със зрителите на сериала и bTV ще може да разбере всеки, който стане неин приятел там.

 
По темата: