Магията на ParkLive оживява в Sofia Live Club: гостува Crazy P.

ParkLive fest започва да подгрява феновете за второто си издание

ParkLive fest & the Garden fest  представят „A get together“ с участието на Crazy P Soundsystem & Joe90 Futureboogie

Ако някой е смятал, че най-краткият месец от годината ще мине незабелязано, трябва да знае, че се е объркал. На 20-и февруари в Sofia Live club българският ParkLive fest, заедно с хърватския The Garden fest са подготвили едно общо взривоопасно събитие с участието на Crazy P Soundsystem & Joe90 Futureboogie.

Бъдете нащрек, защото от ParkLive обещават, че това е само първото от поредица събития, които ще подгряват фестивалния дух и доброто настроение на феновете до второто издание на фестивала това лято.

Всеки посетил ParkLive миналата година бе заразен от магнетизма и нестихващата енергия на Crazy P. А резултатът беше танцов маратон и посрещане на изгрева в последната вечер от фестивала. И затова съвсем заслужено Crazy P бяха номинирани в престижната класация на DJ Magazine най-добро шоу на живо за 2009 година.

Самите те признават, че трудно би могъл да се опише стилът им и въвеждат нов термин хард лаундж, в който се преплитат елементи от диско, хаус, асид, техно, соул, рок, джаз…. И точно в тази богата палитра се крие доброто настроение в тяхното звучене.

И за да си припомним  истинското фестивално изживяване, на 20-и февруари към Crazy P ще се присъедини и Joe90, диджеят, който стои зад бристолската институция Futureboogie.  Като негова запазена марка е качествената музика и доброто парти, константи доказали се във времето в многото му участия по сцените на едни от най-интересните фестивали и клубове в Европа. Весело и енергично са двете думи, с които може да се опише всяко негово изпълнение, така че на 20-ти февруари ви очаква едно различно клубно изживяване.

В събитието ще имаме и българско участие –  DJ NoGood ще подгрее феновете преди на сцената да се появят Crazy P.

Билетите за общото събитие на ParkLive fest и The Garden fest на 20-и февруари са вече в продажба на цена от 15 лв.  в мрежата на eventim.bg, в  www.ticketsbg.com, както и на касата на Кантус Фирмус в зала България, билетния център на НДК и в Sofia Live club. На място в деня на събитието билетите ще са по 20 лв.

Виж Crazy P – Love On The Line: