Магьосническо шоу „Ефектът на Карбонаро“ от Discovery Channel

Премиерната поредица „Ефектът на Карбонаро” разкрива как реагираме на магията

Новото забавно предаване започва излъчване от 1-ви май по Discovery Channel

Новата поредица „Ефектът на Карбонаро” представя как нищо неподозиращи хора реагират на загадъчните шеги на магьосника Майкъл Карбонаро в ежедневни ситуации. Всички участници са заснети със скрита камера, а след забавната среща с Карбонаро остават зашеметени и развеселени. Премиерната поредица „Ефектът на Карбонаро” започва по Discovery Channel на 1-ви май, петък, от 20:00 ч.

Епизодите представят как двойка нищо неподозиращи тийнейджъри е поразена от „самозавързващите се“ космически връзки на Майкъл. В сериите зрителите ще видят още как Майкъл се представя за управител на бар, който предлага шотове с уиски в малък, сгънат плик само за долар. Карбонаро ще покаже и какъв е най-хуманният начин за улавяне на гризачи на любопитен студент.

Водещият на предаването, Майкъл Карбонаро е американски актьор, магьосник и импровизатор. Той е роден и отраснал в Оукдейл, Ню Йорк и започва да практикува магия от дете. Майкъл получава стипендия за колеж още като тийнейджър. По-късно завършва бакалавърска степен по „Актьорско майсторство” в „Училището за изкуства” към Нюйоркския Университет. Карбонаро участва в сериалите „Закон и ред”, „Всички мои деца” и др.