Малкият Айнщайн и пожар в „България търси талант“

Стрелят с ножове по журито в „България търси талант” в четвъртък вечер по bTV

Страх, адреналин и шок завладяват сцената на шоуто

В четвъртък, 6 март, ще се излъчи вторият епизод от най-позитивното и вълнуващо предаване в ефира – „България търси талант”. След старта на шоуто в понеделник, 3 март, социалните мрежи бяха залети с коментари за някои от участниците и техните изпълнения. На най-голям интерес от страна на аудиторията до този момент се радват Радо Михов от Пловдив и създаденият от него хит „Дърта пияница” и Томас Томов, известен вече като „българският Павароти”. Дарбите на участниците успяха да развълнуват публиката и да предизвикат сълзи сред две от четирите ключови фигури, а именно Ваня Цветкова и Есил Дюран.

Вторият епизод на третия сезон ще бъде още по-емоционален, а адреналинът и екстременните изпълнения ще достигнат връхна точка. На сцената ще блесне малко момченце, което ще смае зрителите с познанията си за държавите и ще се прояви като истински малък гений. Дори Мария Силвестър ще се включи, за да помогне на малкия Айнщайн да покаже максимално своята уникалност. Певческото изпълнение на малък R’n’B изпълнител ще вдигне всички в залата на крака и ще спечели с лекота адмирациите на журито. Именно изпълнението на този младеж ще даде основание на Асен Блатечки да каже, че са намерили таланта на България. В шоуто ще вземат участие още танцьорка на индийски танци, циркови номера, изпълнения с летящи бутилки,  а шок сред журито ще внесе данъчен инспектор.

Сцената на „България търси талант” ще бъде застрашена и от пожар при групово изпълнение, включващо летящи огнени топки – номер, който спира дъха на очевидците в залата. Кулминационният момент в епизода настъпва, когато остриета на ножове минават на сантиметри от лицата на Ваня Цветкова и Асен Блатечки. Адреналинът на актрисата достига връхна точка, а ужасът успява да я обладае. Единствено куражът и спокойствието на Асен успява да я закрепи емоционално, признава тя по-късно.

Тези и още много други изненади от „България търси талант” зрителите ще видят на 6 март от 21:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн