Мама Мара Илиева се мисли за кака – снимки

Мария Илиева с ексклузивна линия тениски #КакаЕСкандал

Артикулите вече се продават онлайн, а найверните фенове на певицата вече ги получиха като подарък лично от нея

В разгара на лятото Мария Илиева радва феновете си с нещо съвсем ново и дръзко – ексклузивни тениски #КакаЕСкандал в черно и бяло. Фразата на лятото, изпята в хита „Така да е” с Атанас Колев, вече е част от лимитираната серия тишърти с образа на изпълнителката.

Ексклузивната фотосесия с двете визии върху тениските е дело на Костадин Кръстев – Коко, който улавя съвсем точно настроението на фразата, а дизайнът е на Мирослав Желев.

Ден преди официалното представяне на тениските, Мария Илиева направи подарък-изненада на най-верните си фенове. Най-активните от тях в социалните мрежи и на концертите на изпълнителката, Marias Army, получиха по куриер тениска с лична благодарност от Мария за обичта, с която я даряват.

„Идолът ти да те изненада така – безценно!”, „невероятен жест на уважение”, „благодаря за честта и отношението”, „за пореден път се убеждаваме колко прекрасна, истинска и мила си” са само част от коментарите, които Marias Army оставиха до любимата си певица.

Информация за закупуването на тениските може да се открие в официалния профил на Мария Илиева във фейсбук – https://www.facebook.com/mariailievaofficial .