„Мама“ Мария Илиева надзирава MONA при старта на първото й турне

Клубното турне на MONA започна в Свети Влас под зоркия поглед на продуцента Мария Илиева

Звездно премина първият концерт от клубното турне на MONA. В клуб МАРМАЛАД в Свети Влас  на 17 август най-младата изпълнителка на Стерео стая показа забележителения си талант и огромен чар.

Само месеци след дебюта на MONA, надеждата на българската поп-рок сцена представя сингъла си „Звезда” в големите градове в България в рамките на едноименно клубно турне. На него освен „Звезда”, MONA предлага и разтърсваща програма от световни поп, рок и соул хитове. На сцената ѝ партнират Сашо (барабани), Марто (бас) и Чери (китара).

В перфектен унисон, четиримата артисти взривиха публиката в клуб МАРМАЛАД на плажа в Свети Влас. Макар и това да беше първият самостоятелен концерт на изпълнителката като соло артист, тя се справи отлично и притеснението ѝ бързо се превърна в неин чар.

За да даде подкрепа на MONA, гост в клуба беше лично Мария Илиева, продуцент на MONA и собственик на лейбъла на новата българска музика Стерео стая. Самата тя излезе на сцената, за да представи изгряващата звезда:

„MONA е едно страхотно талантливо момиче, в което аз виждам бъдещето на българската музика. Надявам се да я харесате, слушате и да я подкрепяте много.”

MONA откри концерта със „Звезда”, след което я изпълни и на бис под нестихващите аплодисменти на публиката. След уникалното шоу, което направи, тийнейджърката директно скочи в морето за едно разхлаждащо нощно къпане.

Турнето на MONA ще премине през големите градове в България и ще продължи до октомври.

 
По темата: