Манекенки цъкат из Royal Beach Mall в неистовата жега

Юлия Юревич и DJ Roxta демонстрират професионализъм в “Royal Beach Mall”

Чаровната Мис България 2007 беше блестяща в ролята си на водеща. В петък Юлия, заедно с топ модели на агенция „Експоуз моделс”, сред които  Гергана Малкоданска, Емануела Бадева и Александра Николова,  представиха  най-актуалните колекции на магазините в „Роял Биич Мол” Слънчев бряг.

Въпреки убийствената и почти непоносима горещина, моделите дефилираха с  огромно настроение и най-висок профeсионализъм.

Ефектният им грим и прически не се развалиха през двата часа на спектакала, а уникалната хореография и забавен диалог на водещите Юлия Юревич и Любен Кънев бяха многократно

аплодирани.

Немският диджей и музикален продуцент DJ Roxta раздвижи атмосферата и публиката затанцува заедно с моделите, като ревюто се превърна в истински и непринуден купон.

Сред гостите бе забелязан Азис, както и множество други ВИП персони.

Вдъхновени от уникалната идея на организаторите, те останаха в мола и след  края на ревюто, когато, обзети от любопитство, се впуснаха в усилени  покупки. „Royal Beach Mall” определено се оказа атрактивно място за родния ни  светски елит.

Бляскавато събитие в Слънчев бряг бе организирано от Модабар Продакшънс  (продуценти и на хитовото лайфстайл предаване по Нова Телевизия „Поверително от…“) и Галакси Пропърти Груп.

Гергана Малкоданска, топ модел на Експоуз Моделс:

DJ Roxta: