Mango Duende с латино премиера, тя ме побърква! /видео/

„Чалга“ режисьорът Люси Иларионов показва, че може бързо да обърне плочата!

Виж Loco (тя ме побърква) сега

Гледай видеоклипа онлайн:

Латино денс парчето Loco (тя ме побърква) на Mango Duende вече е придружено от атрактивен видеоклип, чийто режисьор е Люси Иларионов. Участие в клипа, заснет от Иван Иванов, взема изкусителната Биляна Славейкова, а негови продуценти са Алекс Линарес и Христо Ганев, информира Music Space TV.

Музиката е на Алекс Линарес и Борислав Бояджиев, текстът – на Алекс Линарес. Това е втората авторска песен на групата.

Вече минаха повече от десет години, откакто Алекс Линарес се завърна в България от другата си родина, Перу. Алекс е млад певец и музикант с няколко проекта зад гърба си в родната Лима, където се е изявявал както в латиноамериканската музика, така и на пънк и алтернативната сцена. По същото време, латиноамериканската музика се радва на поредния си ренасанс на световната и българската сцена. Това кара Алекс да се ориентира отново към добре познатите му латиноамерикански звуци като салсата, кумбията и тангото.

През последните 3 години Алекс се концентрира основно върху салса проекта си Манго Дуенде и заедно със съмишлениците си от бандата, пленени от ритъма, бързо завладяха сърцата на българите, запалени по латино звученето. Така Манго Дуенде се превърна в странно словосъчетание в устата на всеки, който се интересува от салса и латино музика в България.

През лятото на 2011 г. Манго Дуенде представиха своя първи сингъл в стил регетон – парчето „Петък”, което с лекота изкачи върховете на доста класации, и бързо се превърна в съпровод на много летни вълнуващи преживявания.

Манго Дуенде са: Алекс Линарес (вокал), Кирил Зафиров (тромбон), Тодор Бакърджиев (тромпет), Борис Таслев (бас), Борислав Бояджиев (тимбали), Теодор Петков (пиано) и Христо Ганев (конги).

Официален фейсбук профил: http://www.facebook.com/mango.duende/