Маратон с Гъмбол и нови епизоди от Cartoon Network

Cartoon Network акценти – септември 2013

DREAMWORKS – ДРАКОНИ: ЕЗДАЧИТЕ ОТ БЪРК
НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Петък, 30 Август l Всеки петък от 18:30 ч l Сезон 1, Епизоди 10-20

Tийнейджърите от Бърк намират мистериозно момиче на име Хедър. В друг епизод, Беззъб се натъква на свой отколешен враг и отлита, за да влезе сам в схватка с него. Хълцук трябва да открие Беззъб и да го вразуми преди съперничеството да се е превърнало в трагедия. По-късно, когато селяните решават, че драконовите яйца са скъпоценни камъни, които носят късмет, Рибоног трябва да предаде яйцата на техните майки, преди последните да са разрушили целия остров. Не пропускай новите драконски приключения – само по Cartoon Network!

НЕВЕРОЯТНИЯТ СВЯТ НА ГЪМБОЛ
НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Вторник, 3 Септември l Всеки вторник от 18:30 ч l Сезон 2, Епизоди 31-38

С новите епизоди на Гъмбол, в Cartoon Network идват и още по-смешни приключения, а ти ще разбереш още много неща за уникалните герои от Елмор. Всички деца в училище имат бащи, с които се гордеят, но Гъмбол и Дарвин не са убедени, че това, което изпитват към техния татко се описва с думата „гордост” и затова са твърдо решени да докажат на баща си, че той е техният герой – на всяка цена! В друга случка, татко дава на Гъмбол голяма семейна ценност, но Гъмбол никак не я харесва и вместо да я вземе, подлъгва Дарвин той да стори това. По-късно, Гъмбол и Дарвин научават добър урок – че да отнемеш семейна ценност от възрастен е много по-трудно отколкото си мислят.

НЕДЕЛЯ С ГЪМБОЛ
СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ
Неделя, 1 Септември l От 13:30 ч

Новата ни специална програма събира най-добрите епизоди от предаването в неделен маратон. В “Дистанционното”, семейство Уотерсън водят война за владение над дистанционното за телевизора и тя става все по-забавна. Когато Гъмбол и Дарвин получават своя първи клетъчен телефон, те постъпват неразумно, давайки номера си на супер-враждебния Очо.

В друг епизод, Татко получава първата си работа като Специалист-дистрибутор на италианска храна, или както повечето хора казват на тази професия – разносвач на пици. Сега опазването му от всякакви беди е в ръцете на децата. Могат ли те да доставят всички пици навреме? Може ли Татко да устои на изкушението да изяде всички пици? Изгледай Неделята с Гъмбол, за да научиш отговорите!

БЕН 10: ОМНИВЪРС
НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Понеделник, 16 Септември от 18:30 ч l Всеки понеделник от 18:30 ч l Сезон 2, Епизоди 21-30

Разполагайки с още нови извънземни, с нови супер-сили и с верен партньор-новобранец, Бен 10 ще властва безапелационно по Cartoon Network този месец!

На Галвин Прайм, Деррицк Й. Вятт разказва на останалите Галвини за историята на техния естествен враг: Омниворациоус. Той говори, че сблъсък с астероид и внезапна промяна в климата е заличила целия вид. В друг епизод, Бен и Рук трябва да действат бързо, за да спрат нашествието на ИЗВЪНЗЕМНИ, дори и това да означава, че трябва да се сменят.

TRANSFORMERS PRIME
НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Събота, 21 Септември от 12:05 ч l Всяка събота от 12:05 ч l Сезон 2, Епизоди 27-39

В новата поредица приключения Автоботите живеят на Земята, пазят в тайна своята идентичност, а в борбата срещу Десептиконите, към тях са се присъединили трима тийнейджъри.

Оптимус Прайм изгубва спомена за това, че е Прайм и Мегатрон се възползва от това – той отвежда Орион на Немесис, убеждавайки го, че Десептиконите са добри, а Автоботите – лоши. В това време, в базата останалите Автоботи са бесни от развоя н събитията и кохато разбират, че Джак разполага с ключthe Key за Вецтор Сигма (архивен супер-компютър, който съдържа необятна информация), те разработват план как да върнат своя лидерk.

ГОРМИТИ
НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Събота, 7 Септември от 19:00 ч l Всяка събота от 19:00 ч l Сезон 1, Епизоди 15-26

Четири деца пътуват между домовете си в предградията и алтернативния свят, наречен Горм, за да помагат на миролюбивите му жители да преборят злокобните армии и да отблъснат нашествието им. От тези млади герои зависи да поддържат мира в Горм, а по този начин и реда в неговото паралелно измерение – Земята.

В един от новите епизоди Лавион опожарява горите на Горм, за да създаде вечна нощ, но пушекът отива другаде. В същото време, Тобь е ангажиран да измисли какво да подари на Мрс. Трипп за нейното парти-изненада, Ницк е болен, но не иска да пропусне контролното си, а след това се отправя н аопасна мисия в Горм.

CARTOON NETWORK КИНО
Всяка събота от 09:00 ч и неделя от 18:00 ч

07.09 Местонахождение: Въображение
14.09 Скуби-Ду: Училище за духове
21.09 Скуби-Ду: Чудовището от Лох Нес
28.09 ЛЕГО: Хрониките на Йода Епизод 1: Клонингът Фантом