Маратон със Силвестър и Туити по Boomerang

Ново по Boomerang през май 2014

STORIES FROM THE FARM – НОВО ПРЕДАВАНЕ
Премиера: Събота, 31 май от 11.00 ч
Понеделник – петък от 11.00 ч
Сезон 1, еп. 1-6

Stories From The Farm е ново предаване по Boomerang, което е едновременно образователно и забавно. То проследява ежедневните приключения на четири деца, които живеят с родителите си в идиличната Баварска провинция.

Всеки епизод е изпълнен с новите и интересни преживявания на четирите хлапета, докато научават всичко за живота във фермата – от храненето на животни до разходките из гората и замесването на уханен домашно-изпечен хляб.

FIREHOUSE TALES – НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Понеделник, 12 май от 08.00 ч
Понеделник – петък от 08.00 ч
Сезон 1, еп. 14-26

Запознай се с Red – засмяната червена кола – той никога не се предава, влюбен е в природата, а новите приятелства го правят щастлив. Запознай се и с Crabby – жълтата пожарна кола – той обича да вайка, както и с Petrol – оранжевия, който е вечно се бои, но успява да овладе чувството си на страх. Със своите невероятни приключения, тези три симпатични пожарни коли доказват, че за да се герой не е достатъчно да имаш оглушителна сирена и лъскава червена боя.

МАРАТОН със SYLVESTER & TWEETY MYSTERIES
Специална програма
На 17 и 18 май от 11.00 ч до 14.45 ч

The Sylvester and Tweety Mysteries ще те срещне в десет последователни епизода с Бабата, Силвестър и Туити, които обикалят света за да разкриват интригуващи мистерии, само по Boomerang!
Туити и Бабата са по стъпките на престъпни индивиди, докато Силвестър е погнал бедничкия Туити! Най-голямата от всички мистерии в The Sylvester and Tweety Mysteries е защо тази облизваща се за сладкото пиленце котка все още е в предаването!

BOOMERANG КИНО – ФИЛМИ
Every Wednesday and Saturday @ 14:30 CET

03.05***Scooby-Doo And The Loch Ness Monster

10.05***Tom & Jerry: The Movie

17.05***Scooby-Doo Meets The Boo Brothers

24.05***The Man Called Flintstone

31.05***Scooby-Doo’s Arabian Nights

 
По темата: ,