Маргарита аут от X Factor, Ангел и Моисей на косъм /видео/

Маргарита отпада от X Factor, феновете в люта схватка

Маги бе една от любимките на публиката

Гледай видео запис от концерта онлайн

Гледай видео запис от елиминациите онлайн (1/2)

Гледай видео запис от елиминациите онлайн (2/2)

Маргарита Алексиева се сбогува завинаги с X Factor на шестите поредни елиминации. Маги трябваше да се бори за оставане в шоуто с дуета Ангел и Моисей. Но журито реши, че тя ще е тази, която трябва да отпадне. Маги получи подкрепа основно от Мария Илиева. Поли Генова обясни, че изборът между момчешкото дуо и Маргарита е ужасно труден и й липсва Васко Василев, който да даде преценка. И все пак предпочете Ангел и Моисей. Мага също пусна напред двамата, въпреки че на вчерашния лайф ги критикува доста.

Отпадането на Маргарита за мнозина вероятно е изненада, защото досега журито я хвалеше заради вокалната техника. Тя отнесе забележки главно заради липсата на ентусиазъм и хъс в изпълненията й. Но ето че сега бяха предпочетени Ангел и Моисей, които пък са едни от фаворитите на тийн аудиторията.

След като стана ясно, че точно Маги ще слезе от сцената на X Factor, феновете подпалиха форумите. Почитателите й са ядосани и недоволстват, че тя си е отишла, макар да е пяла добре. А в шоуто са останали участници като Стела, Джейсън Брад Луис и Ангел и Моисей, които не са толкова добри като техника и често ги корят, че пеят фалшиво.

Маги след отпадането си от X Factor: Не съжалявам за нищо

Веднага след отпадането си, Маги даде интервю за Music Space TV, в което изрази емоциите си като елиминиран участник и даде своето мнение за цялостното си представяне в X Factor.

„Не съжалявам за нищо. След всяка една седмица в X Factor аз ставах все по-добра, особено като сценично поведение. Вече съм с едно стъпал[e нагоре, благодарение на X Factor“, заявява Маги.

„Стигна се дотук, тъй като бях малко депресирана, защото нямах време за семейството си. Може би и липсата на емоция в рок концертите ми изигра лоша шега“, обяснява своето отпадане младата певица.

Маги изрази надежда, че победата в X Factor ще грабне някой измежду Александра Апостолова (Сани), Voice of Boys или Ангел и Моисей.

Инфо елиминации: Агенция Дартс нюз
Инфо интервю – отпадане: Music Space TV

 
По темата: