Мариан Кюрпанов тъжи за Пламен във ВИП Брадър

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ Станка Златева разклаща спокойствието на Пламен

 Мариян и Пламен влизат в откровен разговор за приятелството си 

Въпреки че успя да спечели място сред първите финалисти, тази вечер Пламен ще изгуби почва под краката си. Последните, макар и положителни Номинации, предизвикаха нови разделения в Къщата на VIP Brother 2013 и днес той ще се сблъска със сурови истини, изречени от един от най- достойните Съквартиранти – Станка Златева. Шампионката за първи път ще застане в явна конфронтация с Пламен, изразявайки цялото си разочарование от него. Фразата „Да бъдеш победител е отговорност!“, изречена от олимпийката, окончателно ще всее смут в най-безкомпромисния играч на сезона.

Тази вечер Мариан ще се опита да събере парченцата от едно приятелство. Моделът ще започне разговор със своя доскорошен приятел Пламен, търсейки отново път към него. Ще прости ли Пламен липсата на подкрепа от страна на Мариан? Дали Кюрпанов ще се разкае пред своя събеседник и колко откровени ще бъдат един към друг, предстои да видите тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

С наближаването на финала напрежението в Къщата ще се изостри до степен, в която всеки един от Съквартирантите ще даде воля на емоциите си. Ваня Червенкова ще се опита да усмири избухналия конфликт между устремените към победа участници. В безсилието си тя ще изрече думите: “Ако не може да се обичаме, то поне да се уважаваме!“, които ще се окажат индикация за положението в Къщата.

Дали поведението на Пламен ще претърпи обрат дни преди големия финал и ще успее ли Ваня да потуши конфликта между Съквартирантите, ще разберем тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ .

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: