Мариан Вълев – Куката беснее в „Поверително от NL“

Папарашко криминале в събота вечер

Поверително от NL” разкрива кой е мъжът до Диляна Попова и дълбоко пазената тайна на фолк-звездата Анелия

Кой разгневи Мариан Вълев – Куката? Коя е дълбоко пазената тайна на Анелия? Кой е тайнственият мъж до Диляна Попова? Кой обезобрази певицата Джорджия?

Отговорите на тези и множество други въпроси около личният живот на родните знаменитости ще бъдат разкрити от папараците на „Поверително от NL” в събота вечер.

Във фокуса на обективите им тази седмица попаднаха фолк звездата Анелия и Мариан Вълев – Куката.

Актьорът от български крими-сериал е изловен от екипа на предаването видимо вбесен още от ранна утрин.  Обектът на папарашката история е локализиран в столично заведение, превърнало се в част от сюжета на телевизионна кримка. Набола брада и черен костюм подчертават страховития вид на Вълев. Фотографите на Николета Лозанова следват по петите известния актьор цели три дни. Само в Поверително от NL“ ще бъдат излъчени кади, в които за първи се вижда автомобилното бижу на Мариан, хората от най-близкото му обкръжение и изумените младежи, пред които Куката изпуска нервите си.

В събота вечер най-горещата водеща на България ще разкрие дълбоко пазената тайна на фолк-звездата Анелия. Само Николета Лозанова знае защо звездата споделя съботната вечер в компанията на свои приятелки, а не в прегръдките на любим мъж!

След като наблюдателните папараци на „Поверително от NL” разкриха кой е мъжът до Мария Илиева, певицата без свян се появява с него вече и публично. Светският си дебют двойката направи по време на благотворителния концерт на колегата си от Музикална академия – Графа.

Следващата интимна половинка разкрита от Николета Лозанова е тази на Диляна Попова. С него фаталната красавица се  появи на премиерата на моно-спектакъла „ВИП”, а в „Поверително от NL” за първи път ще бъде разкрита самоличността на тайнствения мъж.

И още в съботното криминале – пребита ли е певицата  Джорджия? Наистина ли едва е събрала сили, за да потърси спешна медицинска помощ? Кой и защо може да посегне на красива и беззащитна жена? Възможно ли е това да е бащата на детето й?

Клюкарката Лили продължава да следи светските събития и да представя най-горещите клюки от света на шоубизнеса. Тази събота в най-чакания телевизионен таблоид – пикантни кадри от рождения ден на фолк-фурията Емануела, любовните половинки на Симеон Лютаков и Ваня Щерева и най-горещото от конкурса – „BEST EROTIC MODEL“.

Гледайте телевизионния таблоид всяка събота, от 22:00 часа по TV7

Гледай видео запис от предаването онлайн