Мариан Вълев – Куката доволен от кокаина и хероина – видео

Скандално видео с Мариан Вълев в нета (видео)

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HGroYdpcRUY

Скандално видео с култовия актьор Мариан Вълев се завъртя в нета. В него той открито рекламира ползата от наркотиците. Хероинът и кокаинът се оказват единственото спасение от нашия забързан и стресиращ свят. Само наркотиците помагат на човека да се чувства щастлив, свободен, изпълнен с енергия и работоспособен, проповядва Вълев.

„Сутрин след петото кафе в офиса имах чувството, че някой набива стоманени пирони в черепа ми. Познато ли ти е? Бях убеден, че нищо не може да се направи, че няма спасение. Гълтах аулин, аспирин, аналгин, ибупрофен, даже пробвах течен аналгин на ампули. Нищо не помагаше“, разкрива актьорът. И продължава, че цял ден е агонизирал от болка и отчаяние. Изведнъж открил нещо, което му вляло бодрост и енергия.

Благодарение на него сутрин вече ставам свеж за работа, казва Мариан Вълев. След това следва скандалната рецепта за тъй жадуваното спасение: „Десет милиграма сутрин, десет милиграма вечер и от болката няма и следа. За това избрах хероин – модерното решение.“ „ Вече съм нов човек. Усмивката се върна на лицето ми. Смажи болката с хероин!“, казва невъзмутимо актьорът и продължава с провокацията, съветвайки следващия път, вместо пет кафета, да пробваме с кокаин.

Шокиращото признание на Мариан Вълев вероятно ще предизвика вълна от негодувание сред пуританите, които веднага ще сезират компетентните органи за откритата реклама на дрога. „Виновен“ за скандалните думи обаче не е Мариан Вълев, а Ерик Богосян. Именно той е автор на провокативните фрази за наркотиците, изречени от Вълев. Богосян създава и шедьовъра „Секс, наркотици и рокенрол“, който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години.

Феновете на Вълев, познат от тв екрана като Куката от сериала „Под прикритие“, сега ще могат да го видят в друго амплоа – този път на театралната сцена. След 20-годишно отсъствие от Мелпомена, Мариан Вълев ударно се завръща в театъра с моноспектакъла „ВИП“.

Премиерата на постановката „ВИП“, продуцирана от „Артишок“, е на 10 ноември в театър „София“. Останалите дати за моноспектакъла са 11-ти, 17-ти и 27-ми ноември. Билети може да се закупят от касата на театър „София“ и чрез сайта ticketportal.bg

Инфо: VsekiDen.com