Мариан Вълев – Куката проговаря пред „Предай нататък“

Мариан Вълев гостува в „Шоуто на Еми” – тази събота в „Предай нататък“ по bTV

Тази събота, 16 ноември, от 20.00 часа първата история, която зрителите на bTV ще видят носи заглавието „И аз мога”. Героят в този разказ е Ваня, младо красиво момиче, което притежава таланта да излива на бялото платно своя свят. Тя е осиновено дете, което губи осиновителката си, когато е едва на 15. Останала сама, Ваня е решена да следва своята мечта да се развива като художник. За съжаление прекъсва следването си и след неуспешно пътуване зад граница и всички изхарчени пари, Ваня остава без работа и без жилище. Притеснена, че тя няма дори къде да живее, с екипа на „Предай нататък” се свърза нейната кръстница.

Приключението на Ваня в предаването започва със задача – тя трябва да нарисува на бяло платно своята представа за зимна приказка под инструкциите на преподавател от Художествената академия. През това време Наталия, с помощта на близки на Ваня, украсяват апартамент, в който Ваня да се нанесе и за когото наемът е поет за една година напред. Окрилена, Ваня получава много изненади, осигурена подготовка за приемните й изпити в Академията, както и прекрасната новина, че творбата и е избрана да бъде включена в Коледна благотворителна инициатива, основател на която е г-жа Нели Радева.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи в събота вечер, носи заглавието „Шоуто на Еми”. Героят в този разказ е приказното момиченце Еми. Тя впечатлява хората около себе си с невероятната си личност, артистизъм и заразителна позитивност. Еми страда от  Спина бифида и хидроцефалия. Молбата на Невена и дъщеричката й Дебора към екипа е да помогнат с изненадата за наближаващия рожден ден на малкото момиченце.

След страхотния празник, който екипът на предаването организира на Еми, настъпва време да я накара наистина да се почувства звезда. „Предай нататък” организира и продуцира единственото по рода си „Шоу на Еми”. Първи гост в шоуто е кметът на град Перник – Росица Янакиева, а като втори гост – любимият актьор на Еми – Мариан Вълев. Той престъпва обещанието си да не дава вече интервюта в медиите и единствено заради малката звезда приема да участва. Трети гост в „Шоуто на Еми”  е разбира се Наталия Симеонова. В студиото водещата посреща д-р Митов, който съобщава на Еми, че ще и бъде предоставена специална инвалидна количка. „Принцесата на шоубизнеса” получава и други подаръци – ваучери за лекарства и медикаменти на обща стойност 600 лева, както и чисто нов лаптоп.

Как точно „Предай нататък” става част от живота на тези силни момичета – герои, зрителите на bTV ще разберат тази събота от 20.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн