Мариана Попова приема сватба на живо във ВИП Брадър – видео

Мариана получи предложение за брак в къщата на VIP BROTHER

Златка, Къци и Мариана номинирани за изгонване

VIP Brother даде уникална възможност на приятеля на Мариана – Ханес да сбъдне мечтата й, като й предложи брак пред цяла България.

С рядък диамантен пръстен, в романтична беседка в двора на Къщата, италианецът изненада половинката си, която от известно време страда заради раздялата им, поради участие в шоуто.

След почти петгодишна връзка Ханес събра смелост и се обърна към продуцентите на шоуто, за да му съдействат да поиска ръката на своята любима.

VIP Brother организира за влюбената двойка най-романтичното предложение за брак в ефир пред очите на цяла България. Без Мариана да подозира каквото и да е, тя бе извикана в двора на Къщата, където с огромна изненада откри мъжа на живота си, който я очакваше с вечеря на свещи и мечтания от всяка жена диамантен пръстен.

Подробностите очаквайте в извънреден епизод няа живо в четвъртък, 1 ноември, от 20 часа. Всички зрители чуха още в сряда обаче, че разтрепераната и разплакана от емоции Мариана казва „ДА”. Певицата просълзи гостите в студиото на Ники Кънчев.

Уникален брилянт (0,31ct.), с най-белия цвят при диамантите и антураж от 2 по-малки брилянта в бяло злато, придружи предложението на Ханес. Кандидатът за ръката на Марияна избра нежно бижу от SSG Jewelry, което смая всички с чистотата и уникално белия цвят на големия брилянт.

Докато Мариана преживява мечтата си в шоуто, останалите Съквартиранти се готвят за поредните елиминации. След като в понеделник Юлиан определи Къци и Орлин за капитани за номинационните игри, двамата събраха отбори и играха “Стани богат” в Къщата. Отборът на Орлин победи убедително и така Къци се класира за поредните номинации за напускане на шоуто.

Като глава на Къщата Орлин даде имунитет на Фънки и Люси, а на живо в предаването в сряда вечер определи еднолично Мариана като втори номиниран съквартирант. След таен вот в Изповедалнята най-много гласове за номиниране от ВИП-овете получи Златка –  третата знаменитост, която ще се бори за оставане в шоуто в понеделник.

Съквартирантите номинираха Златка с мотива, че е шумна, истерична и защото смятат, че ще се чувства по-добре извън Къщата.

Да коментират номинациите на живо в студиото на Ники Кънчев гостуваха изгоненият в понеделник Юлиан Константинов, Тити Папазов, Лара Златарева, Диана Любенова.

Вип Брадър – Мариана каза Да на Ханес разплакаха цяла България !

Видео запис от целия епизод – част 1, част 2, част 3, част 4 ИЛИ запис от Nova Play;

В късния епизод тризначките правят разбор на всеки един от къщата – те знаят кой най-силно иска да спечели ВИП Брадър!
Vip Брадър (късно издание) 31.10.12