Мариана Попова – професионална танцьорка в „Гласът на България“

Драматични двубои на четвъртфинала на „Гласът на България”  – на 13 октомври (четвъртък) от 21:00 часа по bTV

В четвъртък от 21:00 часа в хитовото музикално шоу ще станат ясни полуфиналистите, които ще се борят за голямата награда и титлата „Гласът на България”. Кои са четиримата любимци на зрителите, които автоматично продължават напред в шоуто и кои осем изпълнители ще излязат на сцената в преки двубои, за да защитят мястото си на полуфиналите? Дали Мариана Попова, Миро, Ивана и Кирил Маричков ще се съгласят с вота на публиката и какви ще бъдат мотивите им при тежкия избор кой да си тръгне, ще стане ясно в четвъртък от 21:00 часа само по bTV.

Зрителите на bTV ще видят Мариана Попова в една по-различна светлина. Тя ще демонстрира професионални танцови умения в смела импровизация с танцьор от школата на Памбос. Дали  ще се прояви като джентълмен един от участниците, с кого флиртува от сцената Валентина и на кого принадлежи репликата „Аз съм слуга на публиката”, зрителите ще разберат от 21:00 часа в „Гласът на България”.

В изключително емоционалния и драматичен концерт на живо в понеделник Игор и Невена се разплакаха след изпълненията си, а Роксана постави треньорите в конфузна ситуация с импулсивното решение да включи Миро в хореографията извън предварителния сценарий. Харизматичният певец призна задоволството си, че в неговия отбор страхливци няма и именно поради това Елица рискува с изпълнението на „не толкова популярното” парче на Кристина Агилера „Mercy on Me”.

Гледай видео запис от предаването онлайн.