Мариана Попова: Разтрогвам годежа! Вземи си пръстена!

Мариана каза “да” на приятеля си Ханес, но предстои неочакван обрат!

Фънки осмърдя ВИП Брадър със спомени от времето, когато бил санитар…

VIP Brother за пореден път доказа, че в Къщата му няма невъзможни неща и понякога мечтите наистина се сбъдват. Минути преди в шоуто да влезе приятелят на Мариана – Ханес, с предложение за брак и уникален диамантен пръстен, певицата обясни на Любо Дилов-син, че любимият й никога няма да се съгласи да участва в подобен формат.

Влизането на Ханес в Къщата се превърна в изключително емоционален момент за Мариана, която само преди дни разказа колко много иска да се бракосъчетае с мъжа на живота си. На колене и на чист български език Ханес поиска ръката на половинката си пред смаяните погледи на останалите съквартиранти. Минути след като прие предложението за брак на своя любим, двамата се усамотиха в беседката в двора, а после и в президентския апартамент, за да прекарат първата си вечер заедно като годеници.

На романтичната вечеря в двора двамата обсъдиха плановете за сватба в Италия и желанието на Мариана да има второ дете. Умните тризначки от вълнение се изтърваха: „Ще се омъжиш ли за нас?!“.

Мариана и Ханес като в приказка 01.11.12

VIP Brother остана верен на себе си докрай и не остави на двамата дори и една скучна вечер в Къщата. Двойката получи тайна мисия, от която зависи възстановяването на хранителните запаси на съквратирантите. Мариана и Ханес ще трябва да забравят за момент щастливата развръзка на отношенията си и да се скарат достатъчно убедително, така че в нито един от останалите съквартиранти да не остане и капка на съмнение, че това е истински скандал. Като част от ролята си Мариана трябва да върне пръстена на своя любим и да разтрогне годежа.

Мисията на Мариана и Ханес ще взриви къщата ! 01.11.12

В извънредното живо предаване в четвъртък вечер Ники Кънчев и гостите му обсъдиха последните романтични събития в Къщата. На живо в студиото на VIP Brother щастливото събитие коментират най-добрата приятелка на Мариана – Нели, Мария Илиева, Васил Найденов и Кремена и Магардич Халваджиян, които пожелаха на влюбената двойка да изкара по-дълъг семеен живот и от техния 20-годишен.

Годеникът на Мариана ще остане в Къщата на VIP Brother до понеделник.

Още от живота на нарочените за „ВИП братя”:

Въпреки че латиноамериканският сериал, който се снима в Къщата пожъна небивал успех сред зрителите, тризначките са разстроени, защото смятат, че след излъчването на “Позволена любов” хората ще започнат да им се подиграват. За тяхно нещастие, всъщност никой не им обръща внимание.

След излизането на най-големите му врагове в шоуто – Юлиан и Ники, Къци вече е избрал следващата жертва, която да падне в капана на неговата прикрита стратегия тази седмица – Златка. Къци смята, че тя играе театър и нейните нервни кризи и припадъци са част от ролята й в Къщата.

Гледай видео запис от предаването онлайн:
част 1, част 2, част 3, част 4

Миризливите спомени на Фънки от времето, когато е бил санитар, видяхме в късния епизод на ВИП Брадър. Не гледай записа по време на ядене!

Vip Брадър (късно издание) 01.11.12

 
По темата: