Мариана Попова скочи на Саня от X Factor

Мариана Попова за пореден път поведе война срещу Саня Армутлиева. Докато тече финалът на „Х-фактор“ певицата призова всичките си приятели и почитатели да гласуват срещу протежето на продуцентката Наско.

„Тази вечер е финала на „Х-фактор“… Не оставайте другите да решават вместо вас… Аз се надявам тази вечер да победи отново истината и Саня да не получи незаслужената позиция и победа. Скромно от една проста певица“, написа Попова във „Фейсбук“.

Малко по-късно певицата се обърна още по-директно към шефката на „Вирджиния рекърдс“. „Рафи няма албум ….. Къде му е албума питам продуцентката Саня Армутлиева????“, написа тя.

Това не е първото словоизлияние на Попова, насочено към същия адресат. През февруари 2013 г. певицата бе силно огорчена, че участниците в „Гласът на България“ по bTV не получават реализация. Певицата Попова бе ментор в първия сезон на шоуто.

„Гласът на България?!!!!!!!!………Днес се видях със много от участниците в първия сезон, тъжни деца, изправени пред избора да нямат такъв, как да оцеляват и как да се създават , сами като сираци като отритнати от цялата гнусна система, боли ме за тях защото заедно градихме пътя към сцената им, към хората…….къде са сега?!……никъде, вкъщи, уморени и подтиснати преди да са започнали, на самия старт……защо го правите?!!!!!!!!!!……………Мъчно ми е! На Стелияна албума седи заключен в шкафа?!…..Ангел и Моисей ли каза някой?!…Къде са те къде е тя………….а таланта………скучно ви било…..да пеем и да псуваме, да пием и да се друсаме……..шарлатани а добрите вкъщи, заключени и уморени. Успех Гласът на България, радвам се, че не съм вече част от тази огромна лъжа!!!!!!!!!!!!!“

Припомняме, че победителите от популярни музикални тв формати сключват договори със Станислава Армутлиева за продуциране. Три години след победата си през 2007 г., първият български “Мюзик айдъл” Невена Цонева обаче заведе дело срещу гиганта „Вирджиния рекърдс“ и излезе краен победител в съдебната битка.

Частично е използвано инфо на агенция БЛИЦ

 
По темата: