Мариела Нордел за Константин: Нула джентълмен, нарцис, чичка с шкембе!

Мариела Нордел извади скандални тайни от кухнята на „Биг Брадър“. Победителката от „Мастър Шеф“ потвърди плъзналите слухове, че в продължение на четири седмици къщата е била поле на неконтролируеми алкохолни запои.

„Условията за живот бяха тежки, но като се прибави и „отбраното общество“ и перманентните пиянски „изцепки“, налудничавостта и агресията в поведението на голяма част от съквартирантите, можете да си представите средата, в която трябваше да оцелея три седмици“, коментира Нордел в интервю пред столичен седмичник.

Мариела още не може да повярва, че в Къщата е била подложена на истинско мъчение с електричество. Тя бе сложена на електрически стол и останалите решаваха ĸoгa да й пуснат ток, след като им бяха пуснати на запис различни ситуации, в които Нордел пред едни говори едно за останалите, а пред тях – коренно различни неща.

„Когато ми ги поставиха, си помислих, че е на шега или в най-лошия случай ще е нещо като електро импулсите, които са като тези на апаратите за тренировка на мускулите. При първата доза дори извиках от болка. Няколко дни след това имах проблеми с мускулите на десните ми ръка и крак – където ми бяха поставени електродите. Но не преживените болки, страдания и трудности ме оскърбиха, а това, че гнусни неистини се толерираха и лансираха – бях изкарана мърлата на републиката, дори се опитаха да ударят по професионалната ми компетентност. Много беше оплюван и външният ми вид – обвиниха ме в „неподдържаност“ и че съм била дебела“, продължава Нордел.

Резкият скок в килограмите й е заради проблеми с щитовидната жлеза, операция на два тумора и силен стрес.

Мариела коментира накратко и някои от доскорошните си съквартиранти.

„Людмила ми приличаше на динозавър. Още първата седмица тя започна да хули Бог, да превъзнася колко добре било, че е имало „ГУЛаг“ и „Белене“. С гордост се хвалеше, че дъщеря й Албена е приела исляма.

В началото аз също не харесвах Луна, но след като я опознах разбрах, че тя няма начин да не бъде мразена от стадото, защото беше различна, силна, артист по душа и поведение. Знаеше си цената. Луна показа характер, смелост и незачитане на „колектива“, което предизвика яростна злоба и агресия срещу нея.

Светлана си беше повярвала, че форматът е неин, Къщата също. Сипеше измислици по мой адрес. Първата седмица бях единствената, която ставаше рано да чисти и оправя след пиянските им запои, защото мразя да живея в свинщина. Психиката й е твърде слаба.

Константин е абсолютен нарцис, нетолерантен и злопаметен, отмъстителен, нула джентълмен. Не мога да си обясня защо е толкова популярен сред жените. За мен е жалко да гледам застаряващ чичка с вече настъпващо шкембе, който се опитва да спре хода на времето с боядисана коса. Възприема се като световен веселяк и хубавец. Бях свидетел какви количества твърд алкохол изпиваше!“.

Инфо: Агенция ПИК