Марин и Антония в скандал – Фермер търси жена 06.11.2015 + видео

Силно привличане, високи скорости и трудна раздяла във „Фермер търси жена”

След като новината, че Марин се е срещал с Антония преди началото на предаването, разтърси фермата на Марин и най-вече другите две кандидатки – Лили и Йоана, интригата става още по-заплетена.

Бурната реакция, завихрилият се скандал и демонстративното напускане на Антония видимо накланят везните в нейна полза, но сега Марин ще извади неоспорими доказателства за това, че имено той казва истината. Момичетата са истински объркани на кого да вярват и се обаждат на Антония, която продължава да отрича. Как цялата тази ситуация ще се отрази на отношенията между момичетата и Марин, каква е новата работна задача, която фермерът е намислил, и с коя от тях ще сподели една от най-емоционалните и изпълнени с адреналин лични срещи до момента – ще разберем в петък от 21:00 часа по Нова.

В Черни Осъм пък 47 годишният Камен е организирал един много специален ден за своите избраници. Той ще ги заведе в Троянския манастир, където дамите ще видят една съвсем друга страна от живота на фермера. Така решението, което  Камен ще трябва да вземе в края на епизода, ще бъде още по-трудно, а моментът на раздялата с Хриси, Лили или Елеонора – драматичен. Дали Камен ще заложи на житейския опит, външността или привличането – предстои да видим.

В село Липен най-сърцатият фермер Славко ще обучава Цвети, Ани и Катя как се кара трактор. Като земеделец с над шест хиляди декара земя, той решава да изпита момичетата дали ще се справят с  грижата за посевите. Те ще се хвърлят с огромно желание в орането, защото всяка една иска да му се хареса повече от другата и да му докаже, че тя е правилната жена за него. Слави ще бъде изправен пред най-трудния избор, защото до последния момент ще бъде разколебан с коя от дамите да се раздели. Емоциите са наистина силни, привличането също, а решението кое от момичетата да отпрати завинаги – най-инфарктното до този момент.

31-годишният Диман от село Голямо Дряново също ще трябва да остави грижата за орехите си настрана, за да направи поредния си избор. Две от дамите се съмняват дали той има чувства към тях, а едно от момичетата изглежда истински влюбено във фермера и решено да се бори докрай за него. Ще видим техните притеснения, ще чуем различни предположения, но в крайна сметка Диман е този, който ще реши на коя от тях ще даде шанс да остане с него – на пловдивчанката Елеонора, рускинята с български произход Марго или IT специалистката Теофана.

Трима от фермерите ще се разделят с огромно нежелание с по една от дамите в търсене на голямата любов. Кои от тях ще останат, за да ще се впуснат в същинската битка за сърцето на избрания фермер, която тепърва предстои? „Фермер търси жена” – петък вечер, 6 ноември от 21:00 ч. по Нова.

Видео анонс –

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук