Марина Мицич напусна Къртицата със секс скандал

Марина Мицич стана жертва на Къртицата

Истински емоции и истински ток разтърсиха супергероите

Елиминационният тест в съботното живо предаване се оказа непосилен за  Марина Мицич. 26-годишната модна редакторка се превърна в поредната жертва на Къртицата и разплакана напусна Базата като призна, че тя не е новоизбраният саботьор. Снощните номинации доказаха, че отборния дух напълно е напуснал участниците, а копията им хаотично поразяваха различни цели. Емил Каменов изненадващо се сдоби с три номинации, а Марина взе спонтанното решение да изравни резултата между него и Георги, като заби последното решаващо копие пред ММА боеца. Така, емоционално и по женски, Мицич остана в очакване техният „братски”  двубой да определи противника й на елиминационния тест. Азбучната задача първоначално беше решена от Георги, но малка грешка направи Каменов служебен победител и прати Жоро на четири очи с Мицич. За учудване на екип и зрители се оказа, че Георги не знае кое е по-напред в подредбата на буквите в нашата азбука – ер гольм или ер малък. Точно това го прати на тест с редакторката.

Дуелът с въпросите приключи с очаквана победа за ММА героя, който се оттегли на заслужен отдих в Изолатора за неопределено време. Марина призна, че на теста е играла с името на Александър Сано. Той ли е главният заподозрян обаче и ще бъде ли разкрита новата Къртица до края на играта – остават две седмици за отговор.

Съботната вечер подложи супергероите на истински емоции, заредени с истински ток. За пръв път от старта на играта снощи Предверието беше на живо, а мисията на клетите участници-сервитьори беше подгрята с високо напрежение от кучешки нашийници. Въпреки засечките по трасето, Заселниците припяваха любимите си песни и два от отборите спечелиха допълнително време за следващата голяма Битка. Монтанският гард Каменов беше най-силно повлиян от токовите удари и това провали неговия тим. Тройката Мицич-Каменов-Джумпарова се представиха най-слабо и на Арената, където провалиха Битката „Трите прасенца” и загубиха 6000 лв. Другите две тройки – Сано-Ивайла-Георги и Евгени-Бориса-Костя, удържаха калните борби с победа и спечелиха общо 12000 лв. за Групата.

Така финансовият баланс в момента е за 51740 лв. за Къртицата и 135110 лв. за Групата.

В снощното студио старата Къртица Емил Русев бе анализиран жокер по жокер от психолога Ани Владимирова и главния редактор на предаването Ники Николов. Единствените хора от екипа, които знаеха кой е саботьорът разкриха, че неговата мисия е била решаваща за хода на цялата игра и затова тeхният избор е бил изключително труден.

Две седмици преди финала супергероите са вече осем. Кой е новата Къртица, защо топ-охранителят Каменов подозрително се укроти и кое провокира Марина Мицич да обвини Ивайла Бакалова, че проституира срещу заплащане – очаквайте хронологията на най-грозния женски скандал  в Базата – понеделник от 20.30 ч. по  TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,